18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
mcclay 2020-12-15, 19:59 1
Zabójcy, potencjalni zabójcy...
Zgłoś
Makster_26 2020-12-15, 20:01 3
Asuritta napisał/a:

To nie hobby to brak mózgu ... wcześniej czy później kogoś zabiją i uciekną z miejsca bo oni nie myślą logicznie myślą TYLKO o sobie i pseudo szpanowi... po to filmiki nakręcają ich głupoty, po to modyfikują auta nie na tor a na ulice, po to fury upiększają (pseudo) dla szpanu, są zerami i musza się dowartościować bo inaczej NIKT nie zwróci uwagi na nich. Dla mnie to cioty pewnie mają małego siusiaka lub nie maję rozumu zachowują się jak psychopaci ich nie obchodzą skutki tylko ich odczucie chwilowe jak narkomanie, psychopaci mordercy itp. mam nadzieję tylko że przy wypadku nie umrą ( taki miły gość zemnie ) ale kurwy będą powykręcani w puszkach srali pod siebie i będą w agonii umierać przytomni od płomieni lub z bólu nasilającego się

Nie zesraj się
Zgłoś
Sawix 2020-12-15, 20:02
Powinien laczka złapać
Zgłoś
Fefur 2020-12-15, 20:05 1
To są Szwedzi a nie Ruscy. Akcja dzieje się w Sztokholmie
Zgłoś
plastic 2020-12-15, 20:06
tak to widzę
Zgłoś
Cudak 2020-12-15, 20:06
Wytłumaczy mi ktoś z jakiego powodu gasił światła?
Zgłoś
Slayer Mosiek 2020-12-15, 20:11 3
Po pierwsze to chuj mu w dupe za to zapierdalanie po pasach i parku a po drugie jak jest taki kozak to niech sobie kupi szrota takiego jakim jeździ policja a nie stara całe życie dupy dawała żeby mu odłożyć na audi.
Zgłoś
ad3k77 2020-12-15, 20:16 2
Dobre wariaty, chociaż styl trochę ukradli od kolegów z "Getaway in Stockholm" sprzed wielu lat, tam występowało między innymi E46 M3 CSL i dużo dużo innych fajnych perełek
Zgłoś
Tetrix 2020-12-15, 20:22 3
Ja to generalnie w chuju mam te wasze auta i etc. ale w pewnym momencie zacząłem kibicować chłopakom. Jakby to było na twitch'u dałbym dolca na benzyne.
Zgłoś
lm65 2020-12-15, 20:26 4
Po chuj ścigać? Policja podjechała na tyle blisko, że mogli wyjebać cały magazynek w tego śmieszka i po sprawie.
Zgłoś
Emilian89 2020-12-15, 20:27
W Szwecji chyba był pewien kozak ale co znim sie stało nie wiem ;x
Zgłoś
Hexagon 2020-12-15, 20:42 1
Sadoletocioty napisał/a:

Też Ci dałem piwo bo jak już znasz prawdę o ojcu to tylko dożywotnią terapia alkoholową Ci zostanie. Chociaż biorąc pod uwagę twoje homo-kazirodcze zapędy to raczej bardziej się nada heroiną... Zdrówka życzę.

nie widziałem że oprócz mistrzowskiego opanowania królowej nauk masz jeszcze wiedzę z dziedziny medycyny.... heroina na zapędy kazirodcze !!! Mistrzostwo swiata )) Panowie Panie i cała reszta - uwaga mamy tu geniusza
Ps wąchaj bidon wiejski morelu ......
Zgłoś
z................e 2020-12-15, 20:43
ale nuda, ja pierdziu,
ładnie mają w tej rasyjii ....
Zgłoś
KebabRemover 2020-12-15, 21:00 1
zwykłe atencyjne kurwy a najgorsze ze takich sie podziwia i mówią że kto hejter ten ciota a taki cfelik pojezdzi tak i co , sam na drodze zapierdalal inni nawet sie z nim nie scigaja tylko z drogi mu zjezdzaja, bogaty banan kupil se szybki samochod 400 KM i cfany uciec przed policja co maja max 150 KM w radiowozach xD dopiero jak taki cfel kogo s zabije bo to ze do teraz nie zabil to nie kwestia umiejetności a szczęścia że akurat ktos przed pasy nie przechodził jak on wchodził w slepy zakręt ponad 100 km/h gdzie hamowanie z takiej predkości wynosi ponad 70 metrów...... ale tak podniecają się nim, ciotka doznaje fejmu że taki szybki i odważny a niech kurwiszon na tor pojedzie zrobi czas 1:50 a zawodowiec zrobi 1:35, po 100 okrążeniach zrobi te 1:40 i teraz utnij te 10 sekund żeby dogonić zawodowców xD ale nie na torze kazdy zapierdala i zawodowcy a na drodze to sie sciga sam ze soba i z policja w 3 razy wolniejszych samochodasch i każdy użytkownik drogi mu zjeżdża na bok to cfany atencjuszek xD i każdy sie nim podnieca jak swego czasu u nas w tej kurwie polszcze bogusiem z m3 co go nie mogli zamknąć bo jest synkiem prokuratorki kurwy xDDDD a jebać was uniżone banda cfeli...
Zgłoś
Niedzwiedz909 2020-12-15, 21:03 1
Jakie Ruskie jak to ekipa z malmo szwecja
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów