📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ukasz995 napisał/a:
W USA psiarska robota to spełnienie marzeń
Poczytaj statystyki ilu psów ginie. Może wtedy zobaczysz, że to nie jest kreskówka.
I dlatego się z nimi nie pierdolą bo inaczej byli by w dosłownie czarnej piździe.
Jak dla mnie jak typ ma więcej niż 3-4 kule to nie jest "zatrzymanie" tylko zabójstwo i powinni za to siedzieć pojeby. Czym to się różni od tych zabójstw da silwów w brazylii??
rakaniczo napisał/a:
Poczytaj statystyki ilu psów ginie. Może wtedy zobaczysz, że to nie jest kreskówka.
I dlatego się z nimi nie pie**olą bo inaczej byli by w dosłownie czarnej piździe.
Jest przymus pracy w policji? Czy amerykanie nie umieją czytać "statystyk"?
Ukasz995 napisał/a:
W USA psiarska robota to spełnienie marzeń
Jak tam średnio na 3 osoby przypada 4 szt broni
Maja tam więcej na ulicy niż i phonów
rudyslask napisał/a:
Jak dla mnie jak typ ma więcej niż 3-4 kule to nie jest "zatrzymanie" tylko zabójstwo i powinni za to siedzieć pojeby. Czym to się różni od tych zabójstw da silwów w brazylii??
Tyle ze przy takiej ilosci adrenaliny on moze nawet nie zauwazyc tych paru kul i moze zaczac strzelac z powrotem. Dodaj do tego ze pistolety nie sa wyjatkowo celne a w szczegolnosci jak biegaja, adrenalina i puls 150+, wiec wyladowanie magazynka jest obowiazkowe. I tak zazwyczaj duzo mniej niz polowa kul trafia.
Wiec pieperzenie o 3-4 kulach to pieprzenie od kogos kto nie ma pojecia.
No i pięknie
Przez powszechny dostep do broni ludzie boja sie każdego nieznajomego, bo za chwile może wyciagnięć bron , a cpubów czy alkoholików nie brakuje
MysteryMan napisał/a:
Cóż u nich jak jeden zaczyna to nagle wszyscy.
Po prostu dołączają do zabawy.
Był helikopter więc co najmniej trzy gwiazdki pościgu
Jeden pies na samym końcu filmiku co strzelał zaraz po wyjściu z auta miał przedłożony magazynek żeby jeszcze więcej kul wpakować w oponenta haha
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów