📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Z tego co widać na filmie to już raczej napadów robił nie będzie skończył swoją karierę
Z 0rzestępcy przerobili go na durszlak.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Ukasz995 napisał/a:
W USA psiarska robota to spełnienie marzeń
Większość dziurawionych to społeczne odpady które były by tylko ciężarem w więzieniu.
....
No ale niestety zabijają też niewinnych, i to nie rzadko :/
Ukasz995 napisał/a:
W USA psiarska robota to spełnienie marzeń
Tyle że spore ryzyko że małpa wyciągnie klamkę i zacznie strzelać pierwsza
Już myślałem, że ten ostatni z długą giwerą nie zdąży i se nie postrzela Ale wiecie co? Zdążył
Trochę to smutne.
Zamiast sądu i uczciwego procesu, karą jest rozstrzelanie na miejscu jak za czasów gestapo.
Zamiast sądu i uczciwego procesu, karą jest rozstrzelanie na miejscu jak za czasów gestapo.
smc napisał/a:
Trochę to smutne.
Rozstrzelali go nie za napady, ale za to, że wyciągnął gnata
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów