Ciekawe czy chociaż przeszedł ten przegląd
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no i kurwa w tytę.. spopieliło dresy... (a ortalion pięknie płonie )
Cytat:
oczywiście, że przeszedł... Zawsze przechodzi...
Gdyby ISISy siedziałby na Sadisticu, to jutro w Berlinie 50 stacji wyleciałoby w powietrze o tej samej godzinie.
Męczyć się z demontowaniem zbiornika żeby zaoszczędzić 80zł na przeglądzie który wykonuje się raz do roku...
Nawet jeżeli skończyła mu się legalizacja na zbiornik to też nie jest majątek. legalizacja starczy na 10 lat...
100% cebulactwa w starym BMW w LPG(nie mam nic do LPG).
Nawet jeżeli skończyła mu się legalizacja na zbiornik to też nie jest majątek. legalizacja starczy na 10 lat...
100% cebulactwa w starym BMW w LPG(nie mam nic do LPG).
Niech mi ktoś wytłumaczy jak można zatankować gaz do przewodów <brak butli>i nie czuć,że gaz napieprza pod ciśnieniem i robi hałas??Nie mówię już o woni na całej stacji LPG
Ja pierdole. Takie ameby mają prawko i codziennie poruszają się po drogach. Dla takiego debila to tylko opóźniona aborcja.
Na stacji:
- Ej, kurwa butla ma 30 litrów, a gazu już weszło 45...
- Co ty mordo odpierdalasz?! Wyjełem butle, bo jutro przegląd trza zrobić.
- A, to spoko.
10 minut później:
- Zapaliłbym szluga, ale strasznie jebie.
- Pal kurwa. Po tankowaniu zawsze daje gazem.
- A, to spoko.
10 minut później:
właśnie tak wyobrażam sobie kierowców BMW, o tych biednych sebixach piszą właśnie takie rzeczy, ci z średniej klasy musieli już myśleć żeby na nie zapracować więc troszkę tam dbają i siedzą na forach, a ci bogaci się rozbijają i biją ludzi bo ich stać
w zasadzie to jednakowe upośledzenie umysłowe ale w 3 kategoriach
w zasadzie to jednakowe upośledzenie umysłowe ale w 3 kategoriach
Tilg_die_Schmach napisał/a:
Na stacji:
- A, to spoko.
10 minut później:
A na prawdę, to miał tylko kasę na 5 litrów gazu
No Kurwa brawo!
No, kurwa nie wierzę.
Tankował gaz do auta bez instalacji.
Skapnął się, ale chuj z tym jedziemy.
A na dodatek odpalił jeszcze szluga.
To jest absolutny pewniak do Nagrody Darwina. Większego debila w całym świecie nie ma!
Tankował gaz do auta bez instalacji.
Skapnął się, ale chuj z tym jedziemy.
A na dodatek odpalił jeszcze szluga.
To jest absolutny pewniak do Nagrody Darwina. Większego debila w całym świecie nie ma!
ellsworth napisał/a:
Są większe debile. Typowy posiadacz BMW jest typowym niemyślącym posiadaczem BMW
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów