📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Lepianki z mieszaniny gówna i piasku, ale napierdalanie w powietrze z automatu, małolaty z kałachami a do tego nowe pickupy WTF
teraz już jest mężczyzną
jak te lewackie, antykatolckie trole
dużo piszą a
gówno z tego wynika
jak te lewackie, antykatolckie trole
dużo piszą a
gówno z tego wynika
A u nas w Polsce obawy o to czy w bagażniku masz wystarczającą ilość wódki
Pytanie gdzie te pociski spadną, i ile przypadkowych kóz zabiją ?
Kurwa, te naboje warte więcej niż ta flaszka od młodego.
Biznesmeny zajebane.
Biznesmeny zajebane.
Pulemiot Kałasznikowa Modyfikowanyj, piękny, miałem takiego na stanie w wojsku...
Ja pierdolę, oni napierdalają z jebanego kaema w biały dzień na środku ulicy, a w Polsce musisz się srać i jeździć na zawody parę razy w roku żeby ci pistoletu nie zabrali...
abelard.abel1 napisał/a:
Pytanie gdzie te pociski spadną, i ile przypadkowych kóz zabiją ?
Spokojnie, Mythbusters już to sprawdzali... Spadną daleko, nikogo nie zabiją...
Tomsza napisał/a:
Pulemiot Kałasznikowa Modyfikowanyj, piękny, miałem takiego na stanie w wojsku...
Nie modyfikowany, tylko modernizowany Panie żołnierz...
mygyry napisał/a:
Lepianki z mieszaniny gówna i piasku, ale napierdalanie w powietrze z automatu, małolaty z kałachami a do tego nowe pickupy WTF
Prezenty od wujka Sama.
RoBoTRoN napisał/a:
Spokojnie, Mythbusters już to sprawdzali... Spadną daleko, nikogo nie zabiją...
akurat ten odcinek MB można sobie w dupę wsadzić. Obliczenia są dosyć proste a przy wadze pocisku 8g wystarczy ok 70m/s żeby zabić (ponad 17J w naszym prawie)
mygyry napisał/a:
Lepianki z mieszaniny gówna i piasku, ale napie**alanie w powietrze z automatu, małolaty z kałachami a do tego nowe pickupy WTF
Zastaw się, a postaw się.
W Polsce też tak jest, że ktoś woli wydać w chuj siana na samochód, a mieszkać byle gdzie i żryć kaszankę.
Mam tu sąsiada co gniecie się z rodziną w 38mkw, ale jeździ S klasa z 2014
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów