Sztuczka udana
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Sztuczka udana
Daaawaj Maniek to już się kameruje!!!
.
.
.
Ałaaa, kurwa rzeczywiście
youtube.com/watch?v=9cX17CeYKt0
.
.
.
Ałaaa, kurwa rzeczywiście
youtube.com/watch?v=9cX17CeYKt0
Chciałbym aby w Polsce eutanazja była legalna. Nie ma to nawet związku z tym filmem.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
No spoko ogólnie - sam się bawię w świrowanie na rowerze. Ale kask to bym radził mieć. Jest cała masa młodych chłopaków, co mają dużo odwagi i łatwo się przełamują przed skokiem, ale niestety za nic mają protekcję. Ten sport jest bardzo kontuzyjny, a obrażenia potylicy/twarzy są częste i mają opłakane skutki. Chcesz się bawić w skakanie na bajku? Noś kask typu FULLFACE.
Po tym lądowaniu Seba ma szansę się nie rozmnożyć
Przecież tu kurwa nie chodzi nawet o ryzyko. Ten debil w żaden sposób nie skalkulował, jak i na czym wyląduje, jak rozłożą się siły i najważniejsze, co się stanie jak nie wyjdzie. Wierzę, że następnym razem będzie hard. Chyba że jednak stwierdził że sobie odpusci
VeIture napisał/a:
Chciałbym aby w Polsce eutanazja była legalna. Nie ma to nawet związku z tym filmem.
Przestań, masz protezę, będzie dobrze
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów