Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BTW. Z tego co pamiętam to pod koniec rozdziału zawsze podawana była wysokość mandatu, ilość punktów i powód.
Wszyscy Ci którzy się zastanawiają i dziwią skąd on ma kasę na "Betkę". A czy BMW to jest od razu wyznacznik luksusu? Przecież egzemplarz jaki on miał można kupić za parenascie tysięcy.
Biorąc pod uwagę jego styl rozmowy, przypuszczam, że to typowy sebiks który zbierał iles czasu, a później wydał całą kasę co do złotówki.
Ktoś myślący racjonalnie, nigdy w życiu nie pozbędzie się całej swojej kasy. Dlatego często Ci jeżdżący w słabych samochodach, zarabiają i mają znacznie więcej niż takie wieśniaki z Bemkami.
Mam kilku takich znajomych którzy przez całe życie w dupie byli, gówno widzieli, nigdy nie mają kasy jak trzeba iść do dentysty czy wydać na coś niespodziewanego, ale jak przychodzi do samochodów to zawsze jakieś kilkunasto letnie BMW albo Audi.
Tylko co im po tym samochodzie, jak nic poza nim nie mają?
Czyli co? Radzisz Golfa 4 albo innego Opla kupić?
Czyli co? Radzisz Golfa 4 albo innego Opla kupić?
Radzę kupić taki samochód na jaki Ci stać. Jak zarabiasz minimalną krajową to nie kupujesz samochodu z autosegmentu D/E bo wymiana zawiasów kosztuje więcej niż sam samochód.
niestety tak często jest, że sebiks kupuje cukiereczka BMW czy Audi a potem naprawia na najtanszych zamiennikach czy w ogóle kręci prowizorkę.
Czemu najbardziej zeszrotowanymi samochodami są właśnie takie limuzyny? bo części drogie i sebiksów nie stać, a kupno małego samochodziku im uwłacza.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów