📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
a potem taki się dziwi że wpierdol dostał i skroili mu telefon (o ile rodzice na takowy wydali pozwolenie)..
Ale o chuj chodzi?
Teraz pytanie czy to co ma przy pasie to nadajnik mikroportu czy pompa insulinowa
Kocha go mama ?
-To go w chuja robi.
-To go w chuja robi.
Chłopcze... OGARNIJ SIĘ DO CHUJA!
ps. idź do lekarza na żeby Ci coś na ślinotok poradził.
-Dziękuje!
Chłopcze... OGARNIJ SIĘ DO CHUJA!
ps. idź do lekarza na żeby Ci coś na ślinotok poradził.
dobre sandaly
Na świecie nie ma takich debili raczej, więc to jest żart
Jakby to był mój syn to dziś w teleexpresie slyszelibyscie jak "ojciec zakatowal dziecko gitarą wygraną w konkursie telewizji polskiej"
btw. To po to ludzie płacą abonament telewizyjny żeby te pizdy kupowały gitary dla zjebów?
btw. To po to ludzie płacą abonament telewizyjny żeby te pizdy kupowały gitary dla zjebów?
ja pierdole,moje miasto
"spacery (w sandałach i skarpetach) są moją ulubioną formą aktywności fizycznej" WTF?!
Patrząc na niego... kolo zostanie księdzem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów