📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Dating tape?
to sie nazywa frajer. i nie interesuje mnie to, czy w przyszłości bedzie miał lepszą pracę niż ja. frajerem pozostanie
Ktoś gra gorzej na gitarze niż ja!!!
tego boeinga to mu chyba ktoś w dupę wsadził, gitarą potem dał w łeb, szyszke w jape i te skarpetki w uszy - potem kazali nagrać filmik.
(btw, czy on czasem nie jest zwyczajnie upośledzony? i to nie jest fragment jakiegoś filmu? )
(btw, czy on czasem nie jest zwyczajnie upośledzony? i to nie jest fragment jakiegoś filmu? )
btw. nie jest upośledzony, a ma cukrzycę , no chyba że ludzie cierpiący na cukrzycę są upośledzeni , wtedy zgodzę się z tym , że on jest upośledzony
weź to kurwa nastrój -_-
Mattias1 napisał/a:
'
btw. nie jest upośledzony, a ma cukrzycę , no chyba że ludzie cierpiący na cukrzycę są upośledzeni , wtedy zgodzę się z tym , że on jest upośledzony
aleś walnął masło maślane
Arbeit macht müde
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów