My się nie niańczymy, walimy prosto z mostu
Ale "chłopacyna" dużo piw zarobił
popierasz mój post? -> postaw browara
A co do filmiku, to przyznaję, że może faktycznie on nie był szczytem umiejętności filmowo-reżyserskich, ale wynika to z tego, że zaufałem ludziom, którzy doradzali mi jakby go najlepiej nagrać, jak powinienem się ustawić, jak wszystko najlepiej powiedzieć i oni (tzn. ekipa z TVP) tak właśnie go nagrali, tak mnie przedstawili. Zdałem się na ich opinię, bo uznałem, że skoro są specjalistami, to teoretycznie powinni się znać. Praktycznie zaś, to życie pokazuje najlepiej i najwidoczniej wiemy już dlaczego po kilkunastu miesiącach program przestał być emitowany.
nie poszlibyśmy do lekarza. ja ich (o ile mogę) unikam, bo niestety ciężko w publicznej służbie zdrowia o kompetentnego altruistę
Zastanawia mnie po co ty się tłumaczysz ? O ile ty jesteś Seba ze Szczecina.
Film raz wrzucony do sieci zostaje tam na zawsze i nie ważne w jakim świetle ktoś jest przedstawiony. Tłumaczeniem nic się nie zdziała, film ktoś zapostaował na vichanie, wrzuciłem, bo wydawał mi się zabawny (jak widac po piwach, nie tylko mi), z internetem (a tym bardziej TV) trzeba ostrożnie, czasem przez niewinnie nagraną głupotę można stać się gwiazdą internetu lub pośmiewiskiem całego świata.
A co jesli jest to pompa, to już wszelkie żarty są zakazane ?Teraz pytanie czy to co ma przy pasie to nadajnik mikroportu czy pompa insulinowa
czasem przez niewinnie nagraną głupotę można stać się gwiazdą internetu lub pośmiewiskiem całego świata.
Wiesz to z autopsji?
Ty miałeś wrażenie, że TVP to spece - a rodzina? nie zauważyli, że to gniot? Ja bym miał o takie coś do moich żal.
Nie lubię hejterów. I trolli.Ja przez ten filmik mam całkowicie zaciemniony obraz Sebusia, i chocby nie wiem co, wiecznie patrząc na niego (w przyszłości?) będę miał wrażenie, że jest lekko nieżyciowy.
Ty miałeś wrażenie, że TVP to spece - a rodzina? nie zauważyli, że to gniot? Ja bym miał o takie coś do moich żal.
Tu już nie będę się wdawał w głębsze dyskusje, bo filmik może się podobać albo nie i to już jest kwestia gustu i indywidualnych opinii - jak w każdym z resztą przypadku. Pomijam fakt, że ja tego filmu nie widziałem przed emisją. Montaż odbywał się już bez mojego udziału. Cóż więcej można powiedzieć?
Ktoś też pytał dlaczego w ogóle zamieszczam tutaj swoje tłumaczenia. Otóż, wynika to z przekonania, że z krytyką trzeba się zmierzyć, a nie udawać, że jej nie ma.
eh, bo jako laska z polibudy ćwiczę się we w miare poprawnym formułowaniu myśli w języku ojczystym
popierasz mój post? -> postaw browara
>laska z polibudy
>laska
Hahahahahahahhahahahahahahahaha
Dobra, do rzeczy. Polewka z gościa jest dobra, nie da się ukryć, że na filmie prezentuje się dosyć wstecznie. Ale z komentarzy na tym forum też można niezłe lulzy ściągać. Kozaczki na kilku pierwszych stronach, wyzywające typa od frajerów (bo to jasne, że najważniejsze jest umieć komuś zajebać z dyni, bądź z czapką na bok nałożoną, machać łapami i krzyczeć joł, wtedy nie ma festynu), kilku, zakładam członków MENSY, wyzywające go od debili, a dalej cała galeria niedorozwojów emocjonalnych, poprawiających sobie samopoczucie śmiejąc się z wady wymowy.
Witam, pasuję jak ulał.
Ja przez ten filmik mam całkowicie zaciemniony obraz Sebusia, i chocby nie wiem co, wiecznie patrząc na niego (w przyszłości?) będę miał wrażenie, że jest lekko nieżyciowy.
Nie przesadzajmy w końcu są ludzie, którzy biegają po stadionie bez gatek, żeby tylko byc w TV. Chodzenie w sandałkach, granie na gitarze i podniecanie się modelem samolotu w wieku 12 lat w owym czasie były rutynowymi czynnościami również dla większości obecnych tutaj "sadystów". W końcu przecinanie dżdżownic nożyczkami i ściganie kotów nudziło się tak szybko...
to sie nazywa frajer. i nie interesuje mnie to, czy w przyszłości bedzie miał lepszą pracę niż ja. frajerem pozostanie
Na YouTube: Sebastian Płachecki w Sejmie - usprawiedliwienia 18-latków II
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów