18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
qhash 2017-03-06, 13:32 227
głupia pizda nadaje się tylko do jednego - do utylizacji
Zgłoś
wormgoro 2017-03-06, 13:37 128
Powinni podejść do nich i mandat za picie w miejscu publicznym dać.
Zgłoś
dr.benzoesan 2017-03-06, 13:45 84
@fantastico

musisz pamiętać że to leci zawsze tak: sebasitan + karyna ---> dżesika i brajan.

...Ale materiał zacny! karyny i sebastiany zawsze ze słusznymi postulatami.
Zawsze obserwuje jak walczą o swoje z pełną kulturą i mnóstwem godnych i niepodważalnych argumentów.
Mają zawsze rację pełni dumy - mam nadzieje że to właśnie oni będą tym młodym pokoleniem które zastąpi starych posłów w sejmie żeby nam było w polsce dobrze i dumnie!

podpowiadam hasła wyborcze:

podwyższenie 500+ do 1000+ dla bezrobotnych i ich dzieci licząc od pierwszego bezrobotnego!

prawilność!

charakterność!

wprowadzenie podatku 70% dla przedsiębiorców!

darmowy abonament RTV dla bezrobotnych a 266zł / mc dla wszystkich innych!

pierwszeństwo bezrobotnych we wszystkich placówkach publicznych!

...dobra żartowałem - mam nadzieje że nie zdążą złożyć jaj...
Zgłoś
Ronoaro 2017-03-06, 14:04 46
Armia Stonogi.

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
~Velture 2017-03-06, 14:20 6
Powinni im dojebać mandaty za spożywanie alko w miejscu publicznym

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
e................y 2017-03-06, 14:21 17
Dla takiej bździągwy osiedlowej jedyną opcją na awans społeczny jest dać dupy Murzynowi.
Zgłoś
arkulik 2017-03-06, 14:25 27
Patologię promujecie takimi wpisami, te tępe mordy mają IQ wyryte na czołach. Wzrok tęskniący za rozumiem, twarz niezmęczona myśleniem.
Zgłoś
Sashaaaa 2017-03-06, 16:03 1
Widziałam ten filmik wiele razy ale dopiero teraz zobaczyłam ze to są blizniaczki.
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2017-03-06, 16:19 9
dr.benzoesan napisał/a:

tym młodym pokoleniem które zastąpi starych posłów w sejmie żeby nam było w polsce dobrze i dumnie!

...dobra żartowałem - mam nadzieje że nie zdążą złożyć jaj...

a tam żartowałeś przecież gołym okiem widać że do "Nowoczesnej" się nadają

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
Crossblade 2017-03-06, 16:39 4
Oglądałem przed chwilą filmik jak murzyni kamieniują innego murzyna i sobie pomyślałem CO ZA DZICZ! Na załączonym filmiku pomyslałem "Ja chce do Afryki" Chociaż ta Jessica na bank bierze z dupy do ryja...za piwo
Zgłoś
A................o 2017-03-06, 16:46 7
Typowi narodowcy - gówno we łbie, gówno z ust im się sączy. Do takiego odpadu policja powinna strzelać bez ostrzeżenia.
Zgłoś
mygyry 2017-03-06, 16:53 6
Ale żenada... Takie nagranie powinny być promowane i rozsyłane do pracodawców, lub MOPS'u, żeby utrzymanie stracili...
Zgłoś
b0r000 2017-03-06, 17:01 8
Jak typowa zwierzyna...
Silni tylko w grupie
Żaden, powiadam żaden by nie zrobił nawet krzywej mordy jak by był sam
Zgłoś
Leniwiec_Leszek 2017-03-06, 17:06 2
Trochę drugiej świeżości ten odgrzewany kotlet. Ile można wałkować wciąż to samo na około.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów