📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Powinni podejść do nich i mandat za picie w miejscu publicznym dać.
@fantastico
musisz pamiętać że to leci zawsze tak: sebasitan + karyna ---> dżesika i brajan.
...Ale materiał zacny! karyny i sebastiany zawsze ze słusznymi postulatami.
Zawsze obserwuje jak walczą o swoje z pełną kulturą i mnóstwem godnych i niepodważalnych argumentów.
Mają zawsze rację pełni dumy - mam nadzieje że to właśnie oni będą tym młodym pokoleniem które zastąpi starych posłów w sejmie żeby nam było w polsce dobrze i dumnie!
podpowiadam hasła wyborcze:
podwyższenie 500+ do 1000+ dla bezrobotnych i ich dzieci licząc od pierwszego bezrobotnego!
prawilność!
charakterność!
wprowadzenie podatku 70% dla przedsiębiorców!
darmowy abonament RTV dla bezrobotnych a 266zł / mc dla wszystkich innych!
pierwszeństwo bezrobotnych we wszystkich placówkach publicznych!
...dobra żartowałem - mam nadzieje że nie zdążą złożyć jaj...
musisz pamiętać że to leci zawsze tak: sebasitan + karyna ---> dżesika i brajan.
...Ale materiał zacny! karyny i sebastiany zawsze ze słusznymi postulatami.
Zawsze obserwuje jak walczą o swoje z pełną kulturą i mnóstwem godnych i niepodważalnych argumentów.
Mają zawsze rację pełni dumy - mam nadzieje że to właśnie oni będą tym młodym pokoleniem które zastąpi starych posłów w sejmie żeby nam było w polsce dobrze i dumnie!
podpowiadam hasła wyborcze:
podwyższenie 500+ do 1000+ dla bezrobotnych i ich dzieci licząc od pierwszego bezrobotnego!
prawilność!
charakterność!
wprowadzenie podatku 70% dla przedsiębiorców!
darmowy abonament RTV dla bezrobotnych a 266zł / mc dla wszystkich innych!
pierwszeństwo bezrobotnych we wszystkich placówkach publicznych!
Armia Stonogi.
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Powinni im dojebać mandaty za spożywanie alko w miejscu publicznym
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Widziałam ten filmik wiele razy ale dopiero teraz zobaczyłam ze to są blizniaczki.
dr.benzoesan napisał/a:
tym młodym pokoleniem które zastąpi starych posłów w sejmie żeby nam było w polsce dobrze i dumnie!
a tam żartowałeś przecież gołym okiem widać że do "Nowoczesnej" się nadają
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Oglądałem przed chwilą filmik jak murzyni kamieniują innego murzyna i sobie pomyślałem CO ZA DZICZ! Na załączonym filmiku pomyslałem "Ja chce do Afryki" Chociaż ta Jessica na bank bierze z dupy do ryja...za piwo
Typowi narodowcy - gówno we łbie, gówno z ust im się sączy. Do takiego odpadu policja powinna strzelać bez ostrzeżenia.
Ale żenada... Takie nagranie powinny być promowane i rozsyłane do pracodawców, lub MOPS'u, żeby utrzymanie stracili...
Jak typowa zwierzyna...
Silni tylko w grupie
Żaden, powiadam żaden by nie zrobił nawet krzywej mordy jak by był sam
Silni tylko w grupie
Żaden, powiadam żaden by nie zrobił nawet krzywej mordy jak by był sam
Trochę drugiej świeżości ten odgrzewany kotlet. Ile można wałkować wciąż to samo na około.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów