"Ty k..., psie je... Ja jestem patriotą, a ty kim jesteś?"
Jak się domyślacie ów człowiek za obrazę policji został już skazany.
Pełen artykuł pod linkiem: śedzia o podwójnej moralności
I dobrze. Kurwa niech ta pseudo patriotyczna kurwa zgnije w więzieniu.
Ja sam bym te kurwy wszystkie w więzieniu posadził za to jak nieumiejętnie i niereprezentacyjnie wypełniają swoje zasrane zadanie utrzymywania porządku, a ty komuś kto zaledwie ich obraził słownie, nazywasz pseudo patriotyczną kurwą? Tak cie to boli że w dniu święta narodowego ludziom chce się wyjść na ulicę i zrobić coś w kierunku spalenia na stosie tego całego skorumpowanego rządu?
McMenel. Aż sobie konto na sadisticu pierdolnąłem aby uraczyć Cię browarkiem (bądź co bądź wirtualny ale chuj, mam dobre intencje). Natomiast co do komentarza xqwzsa, stary nie wiem jak Ty ale mnie mega boli, że w dniu święta Niepodległości ludzie pardon bydło, które mianuje się patriotami rozpierdala wszystko w zasięgu wzroku. Ni chuja nie potrafię pojąć jak rozjebanie komuś samochodu, wybicie szyby, wyrwanie drzewka ma wpłynąć na "zrobienie czegoś w kierunku spalenia na stosie tego całego skorumpowanego rządu" pierdolisz jak potłuczony. Konsekwencje ponoszą uczciwie pracujący ludzie - a to koszt wstawienia nowej szyby, mechanika/lakiernika etc. W jednym przyznam Ci rację policja "nieumiejętnie i niereprezentacyjnie wypełniają swoje zasrane zadanie utrzymywania porządku" poniekąd to nie ich wina że nie otrzymali pozwolenia na korzystanie z ostrej amunicji przeciwko tym jebanym zwierzętom, które mianuje się patriotami, przy czym posługując się tym terminem "zwierze" obrażam zwierzęta za co z tego miejsca serdecznie je przepraszam. Więc przeanalizuj sobie to co napisałeś, zainteresuj się jak wygląda praca policjanta, zajrzyj do słownika na definicje patriotyzmu po czym "rozbiegnij się i pierdolnij z barana w ścianę" aby Ci się utrwaliło. Amen
Każdy, kto w Święto Niepodległości wyszedł na ulicę w kominiarce celem "wyszumienia się" jest pseudopatriotyczną kurwą, jak to McMenel ujął. Chcesz sadzać ludzi w więzieniu i zmienić kraj? Załóż partię polityczną, zmobilizuj elektorat i rządź, o ile Twoja marna osoba jest zdolna do czegoś innego niż bluzgi w internecie.