"Ty k..., psie je... Ja jestem patriotą, a ty kim jesteś?"
Jak się domyślacie ów człowiek za obrazę policji został już skazany.
Pełen artykuł pod linkiem: śedzia o podwójnej moralności
twoja w chuj marna osoba myli fakty.
McMenel nie ujął tak tego, tylko nazwał tak tego skazanego gościa, a skąd ty kurwa mać wiesz że on "wyszedł na ulicę w kominiarce celem "wyszumienia się"" a nie po prostu uczestniczył w Marszu podczas którego za bardzo pojechał któremuś policjantowi któremu się to nie spodobało? Wcale tego gościa nie bronie, bo jeśli też był częścią bydła to chuj mu w dupe, ale co jeśli nie był? Czemu kogoś kto nazywa się patriotą od razu z góry mianuje się pseudo patriotą, zakłada kominiarkę i zarzuca podpalenie tęczy?
I dobrze. Kurwa niech ta pseudo patriotyczna kurwa zgnije w więzieniu.
Co ty kurwa bredzisz, w dupie sie pojebało? Stary był w zomo czy co? Życzysz zgnicia w więzieniu komuś kto obraził policjanta? Ja sam bym te kurwy wszystkie w więzieniu posadził za to jak nieumiejętnie i niereprezentacyjnie wypełniają swoje zasrane zadanie utrzymywania porządku, a ty komuś kto zaledwie ich obraził słownie, nazywasz pseudo patriotyczną kurwą? Tak cie to boli że w dniu święta narodowego ludziom chce się wyjść na ulicę i zrobić coś w kierunku spalenia na stosie tego całego skorumpowanego rządu? To rozbiegnij się i pierdolnij z barana w ścianę, a nie wypisujesz farmazony.