A masz za żółtą kartkę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
🔥
Siły specjalne Hondurasu
- teraz popularne
A masz za żółtą kartkę
Powinno być takie prawo że jeśli sędzia źle podyktował kartkę to po czasie i sprawdzeniu można tak zrobić.
Zdyskfalokifokować wszystkich.
uzytkownik609 napisał/a:
Powinno być takie prawo że jeśli sędzia źle podyktował kartkę to po czasie i sprawdzeniu można tak zrobić.
a na szczescie prawo jest takie , ze wyjebia idiote na rok w zawieszenie z kara pieniezna i to nie mala mimo , ze byl kopaczem na poziomie ziemniaczanym to mu nie odpuszcza . Kariery nie zaczal , a skonczyl tam , gdzie powinien byc.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów