📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
gimbusy daja rowery do serwisu, zeby dentke zmienic a ty z takim czyms wyjezdzasz?
Jak za to gówno chcą 20k netto to się nie dziwię, że chłopaki sami zrobili...
Dokładnie jak zobaczyłem to pierwszy raz to myślałem że 2 tys za to, to max ile można dać. Zdziwiłem się jak zobaczyłem prawdziwą cenę. Przecież za taką cenę można kupić bardzo dobry samochód lub motocykl.
Dokładnie jak zobaczyłem to pierwszy raz to myślałem że 2 tys za to, to max ile można dać. Zdziwiłem się jak zobaczyłem prawdziwą cenę. Przecież za taką cenę można kupić bardzo dobry samochód lub motocykl.
*
Jeździłem kilka razy. Nie jest warte swojej ceny, ale sama jazda - ekstra.
matiqq napisał/a:
Na cóż mi seegway, który rozpierdoli sie pod moja masą, a jak już pojedzie to wykorzystać go można tylko w domu, żeby podjechać do lodówki po piwo, w sumie w domu mam progi to na chuja się zda.
jest i wersja 2.0
instructables.com/id/Self-Balancing-Scooter-Ver-20/
Wystarczy poszukać
0:29 - I jeździ na LPG!
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów