ale są w życiu sprawy naprawdę ważne
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kurwa, zastanawiam się czy jak na harda zajrzę to też to zdjęcie zobaczę. Won z tym gównem
Kiedy na czele opozycji stoi Schetyna i Petru.Może spokojnie sobie czytać atlas kotów.
kaczyński szuka w atlasie czy jest jakikolwiek kot głupszy od petru i schetyny
Ten skurwol bardziej niż Polskę kocha kota.
Najpierw jest kot potem kuweta potem gówno kota potem nic a dopiero potem błyszczak.
Najpierw jest kot potem kuweta potem gówno kota potem nic a dopiero potem błyszczak.
Jeszcze jak ostentacyjnie wyeksponował... Przecież gość nie jest głupi i zrobił celowo, aby tvn24 czy wp.pl miały temat zastępczy dla niewygodnego tematu ustaw, a przy okazji ocieplił swój wizerunek.
Sprytną zasłonę dymną sobie zrobił, zawsze podziwiałem jego zmysł taktyczny. Teraz społeczeństwo gada o kotach, a nie o chorych ustawach które wchodzą w życie z nowym rokiem...
Już wam koty przeszkadzajo? Pedały i pderaści...
A tak serio to Imperator WszechPolski rozgrywa to idealnie, raz- odwraca uwagę od naprawdę istotnych spraw- ordynacja wyborcza, sądy, zakaz handlu w niedzielę, dwa- ociepla swój wizerunek. Przecież ta cała opozycja wygląda przy nim jak bada cieniasów i frajerów, skoro dostają po dupie od staruszka bez konta w banku czytającego "Atlas kotów". No prośba.
A tak serio to Imperator WszechPolski rozgrywa to idealnie, raz- odwraca uwagę od naprawdę istotnych spraw- ordynacja wyborcza, sądy, zakaz handlu w niedzielę, dwa- ociepla swój wizerunek. Przecież ta cała opozycja wygląda przy nim jak bada cieniasów i frajerów, skoro dostają po dupie od staruszka bez konta w banku czytającego "Atlas kotów". No prośba.
Cytat:
Jeszcze jak ostentacyjnie wyeksponował... Przecież gość nie jest głupi i zrobił celowo, aby tvn24 czy wp.pl miały temat zastępczy dla niewygodnego tematu ustaw, a przy okazji ocieplił swój wizerunek.
Dokładnie jeszcze wymierzył policzej posłance nowośmiesznej co tam wtedy deliberowała na mównicy. Swoja droga rozgrywa ich ja dzieci, opozycja zamiast zajmowac sie powaznymi sprawami to zajmuje sie ochłapami rzucanymi przez kaczora.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów