Skecz o coachu. Coach uczy, coach radzi. Dowiedz się, co zrobić, aby szybko osiągnąć niezależność finansową. Chcesz zarabiać duże pieniądze? Ten filmik jest dla Ciebie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
hehe, kurwa, dobre
co za chujnia kurwa .Zanim coś wrzucisz zapoznaj się ze stroną. Spierdalaj na kwejka
Ci który mi zapłacą, odezwę się do was, i zdradzę wam mój sekret. NAPRAWDĘ WARTO!
69 1140 2004 0000 3702 7415 7444
Ci który mi zapłacą, odezwę się do was, i zdradzę wam mój sekret. NAPRAWDĘ WARTO!
-jaką sztuczkę potrafisz, pyta jednej?
ta postawiła szklankę do góry dnem, przykucnęła, wstała, szklanki nie ma
brawo mówi kierownik, pyta drugiej, a ty jaką sztuczkę potrafisz
ona na to
- to samo, tylko z wiadrem.
Polecam ten skecz panom z ani mru mru
Przychodzą dwie kurwy do cyrku za pracą, kierownik na to:
-jaką sztuczkę potrafisz, pyta jednej?
ta postawiła szklankę do góry dnem, przykucnęła, wstała, szklanki nie ma
brawo mówi kierownik, pyta drugiej, a ty jaką sztuczkę potrafisz
ona na to
- to samo, tylko z wiadrem.
Polecam ten skecz panom z ani mru mru
Ważne że wyśmiewa tych jebanych coacherów którzy tak na prawdę żerują na tępakach którzy nakurwiają w ich drzwi, z ostatnimi swoimi oszczędnościami by później dowiedzieć się że nadal stoją w miejscu...
Pierwsza podstawowa zasada jak zostać milionerem: nie słuchać coachów którzy sami nie mają kasy a doradzają ci jak zostać milionerem.
eunstachy napisał/a:
Ja jestem w chuj bogaty. Jak chcecie wiedzieć jak to zrobiłem, to przelewajcie mi pieniądze na to konto:
69 1140 2004 0000 3702 7415 7444
Po wpisaniu wszystkich danych "komputer" prosi mnie jeszcze o Twoj adres, kod pocztowy i godzine o ktorej wracasz z pracy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów