📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ruchanie ma przyszłość
Darkangel napisał/a:
Operator chyba sobie walił przy nagrywaniu albo alchajmer
Napalony jak szczerbaty na suchary. Chyba bardziej niż ruchający gość. Do tego pewnie zazdrość, że dyma panienkę w drogim hotelu.
Żyjemy w społeczeństwie, gdzie gdy ruchasz się we własnym mieszkaniu i ktoś to nagra, to Ty jesteś pojebany a nie ten, który to nagrywał.
przecież od dawna wiadomo że ludzie są zboczeni i interesuje ich kto z kim gdzie kiedy, niby skąd nienawiśc do pedalstwa? na logike co kogo obchodzi że dwóch pedałów ruha sie w dupe we własnym domu a jednak, wszystkich to interesuje
Oho, jest nauczka.. trzeba przestawić źròdło światła bezpośrednio pod okno bo jeszcze sąsiedzi zobaczą że wale konia.
KebabRemover napisał/a:
przecież od dawna wiadomo że ludzie są zboczeni i interesuje ich kto z kim gdzie kiedy, niby skąd nienawiśc do pedalstwa? na logike co kogo obchodzi że dwóch pedałów ruha sie w dupe we własnym domu a jednak, wszystkich to interesuje
Nie, zwyklych ludzi to nie interesuje, to pedaly chcą żeby wszyscy wiedzieli co i z kim robią.
My nie mamy potrzeby organizowania na ulicach parady w dziwnych strojach na smyczy lub pólnago z wibratorem w ręku.
Ciekawe czy by się tak śmiał, gdyby okazało się, że to jego stara w pracy.
Z czego ten przygłup tak rechocze,? gość zapina ją niczego sobie, co podyma to jego a on pewnie zwali gruchę i tyle jego.
Poważnie?! Seks jest dziwny? Przecież Ci goście marszczyli freda do tego nagrania kilkanaście razy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów