📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:40
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A wystarczyłoby, że by oddał i by było, że ona taka biedna, poszkodowana, a męski oprawca podniósł na biedną, filigranową dziewczynkę rękę....
Wszystko fajnie, ale co tam, kurwa, robi sowa?
W momecie gdy poszła szklanka zajebałbym jej. Mocno. To jest kurwa niebezpieczne, i chuj mnie obchodzi co ma między nogami.
No i standardowo pat rycerza.
Nie odda to pizda co go baba pobiła a jak odda to damski bokser.
Nie odda to pizda co go baba pobiła a jak odda to damski bokser.
Nienawidzę bicia kobiet. Ale tej bym jebnął.
A zaczela tak dobrze, ale gościu mógł skończyć jeszcze lepiej i sprowadzić ją do parteru
I co takiej pizdy ochrona nie ruszy oczywiście? jeszcze kolesia wypierdolą za drzwi z klubu znając życie.
ale piczka z niego
Ej dobra wszyscy się rozwodzicie nad tym jak powinna dostać w ryło, a może gościowi się akurat należało? Babka wygląda na strasznie wkurwioną, a ktoś to zaczął nagrywać nie bez powodu. Nie ma początku nie ma oceny. A swoją drogą to plus za waleczność jak na swoją wagę i posturę
Wyjebiesz jej, ochrona wyjebie Tobie, zawsze znajdzie się do tego jakiś rycerzyk śmieszny. I chuj mnie obchodzi że przed chwilą robił loda murzunowi a potem się z nia całował. To nie powód
Ta już widzę jak byście jej zajebali... no nawet wypierdalasz takiej kurwie petarde na ryj i zaraz podbiega jej 10 kolegów betaorbiterów i cie katują na śmierć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów