- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Szkoda Leppera, był jak był, ale przynajmniej było wesoło jak był w sejmie. Pośmiać się szło, a teraz to kicha.
tak na dobrą sprawę to on najwięcej rolnikom załatwił podczas swojej kadencji
gimbusy będą się nabijać dopóki sami jedzenia kupić nie będą musieli a w kieszeni pusto a ceny żywności rosnąć będą bo dalej swoje taniej sprzedawać będziemy za granice a potem kupować z zagranicy nasze ale drożej
Jedyny polityk jaki na prawdę dużo zrobił dla polskiego rolnictwa.
A jeśli na przykład rządy polski wam się nie podobają czemu nie założycie partii ludzi młodych bez żadnych komunistycznych układów ? Albo sami spróbujcie coś zrobić zobaczycie jak was szybko Komuchy uwalą.
gimbusy będą się nabijać dopóki sami jedzenia kupić nie będą musieli a w kieszeni pusto a ceny żywności rosnąć będą bo dalej swoje taniej sprzedawać będziemy za granice a potem kupować z zagranicy nasze ale drożej
Jedyny polityk jaki na prawdę dużo zrobił dla polskiego rolnictwa.
A jeśli na przykład rządy polski wam się nie podobają czemu nie założycie partii ludzi młodych bez żadnych komunistycznych układów ? Albo sami spróbujcie coś zrobić zobaczycie jak was szybko Komuchy uwalą.
Mechanicznie jajo o jajo twarz giertycha pasuje idealnie.
widzicie te kurwiki u Berger
to se juz nie vrati
U mnie jak zawsze piwo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów