Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a................o 2011-09-16, 1:14 2

Czemu na sadolu jest z dnia na dzień coraz więcej takiego gówna ?

Co to w ogóle ma k🤬a być? ja wiem że najwięcej użytkowników jest w wieku gimbusów, ale no k🤬a?!

aha, czy sadol jest teraz jakąś częścią grupy WP czy coś w tym stylu? bo niebieski nick tego typa mówi tylko tylu, że tu już lepiej nie będzie...
Zgłoś
ATOMOWYANDRZEJ 2011-09-16, 1:49
Earth napisał/a:

No ta, dla mnie pełnoletność to ukończenie 18 lat.

A dojrzałość psychiczna to zupełnie coś innego, ale nie jestem twoją mamą od tłumaczenia takich rzeczy.

No i zgadza się, 2 lata - tyle, że ja się z tym nie wywyższam

Dobra skoncz ten temat rzeka i nie p🤬l tyle , bo sam zaczeles.

EOT
Zgłoś
k................8 2011-09-16, 6:49
Sadolowej napinki część Kolejna... widze chłopcy nie strzepali bo mama weszla do pokoju i trzeba sie wyladowac...

Rozumiem ze ktos stwierdza ze jest c🤬jowe czy slabe albo nie wiem ale jak ktos p🤬li ze mu zajebie albo zaraz zabije albo cokolwiek innego to po prostu torba mi sie marszczy i pękają nadgarstki... Ogarnąć DOWNA!
Zgłoś
RastaSoldat 2011-09-16, 11:47
Zostań na jutubie czy na tej stronie bo tutaj nikt tego nie chce.

tosiewytnie, link referencyjny w podpisie jest niezgodny z regulaminem!
Zgłoś
w................u 2011-09-16, 13:19
ah uwielbiam wasze komentarze ciśnijcie mi ciśnijcie piweczka dostaniecie buahaha
Zgłoś
~tip.top 2011-09-16, 14:00 3
wujekbielu napisał/a:

ah uwielbiam wasze komentarze ciśnijcie mi ciśnijcie piweczka dostaniecie buahaha

a Ty dostaniesz bana za multikonto i się skończy rumakowanie.
Zgłoś
D................i 2011-09-16, 17:38
wujekbielu napisał/a:

AUTOR POSTU OTRZYMAL OSTRZEZENIE

d(-_-)b~ napisał/a:

a Ty dostaniesz bana za multikonto i się skończy rumakowanie.

zaiste cieta riposta
chyle czola

Zgłoś
~tip.top 2011-09-16, 18:40
Darki, jak nie masz nic sensownego do napisania, to się nie udzielaj, bo tylko debila z siebie robisz
Zgłoś
D................i 2011-09-16, 19:37
No tak troche przesadzilem brzmi troche sarkastycznie poprostu podba mi sie ze kolega wszczynajacy napinki w koncu otrzymal kare (w sumie propsy powinny isc do Nostrego z tego co widze)
Co do filmiku to nie warto tego nawet komentowac wystarczy wcisnac KIT W sumie lepiej jakby komentarze byly zablokowane przy tego typu filmikach bo pod kazdym jest i bedzie to samo... napinki
Zgłoś
xiontZ 2011-09-17, 0:30
P🤬licie k🤬a. Juz nie mogę milczeć na ten temat. Skoro tak k🤬a nienawidzicie wujka Biela to po c🤬j to oglądacie? Widzicie chyba tytuł zanim włączycie film, nie? Powinno być: "-Sekswizja?-aha, to nie oglądam" i lecisz do następnego tematu...ale jest inaczej: "-Sekswizja?-aha, to obejrzę a potem zjebie Biela, ze pedał, ze próbuje być śmieszny...wyjdę na twardziela co przychodzi na sadola żeby rozkładające się trupy oglądać i nic poza tym." no, i k🤬a rzekłem. I to nawet nie dlatego, ze specjalnie przepadam za wujkiem i ekipa z tosiewytnie tylko dlatego ze sam decydujesz co chcesz ogladac. Nie podoba się coś to wyp🤬alać gównarzeria. To sadistic a nie masochistic.
Zgłoś
k................8 2011-09-17, 7:39
Gdzie jest dawny Sadistic ja sie pytam?
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem