📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bóg jest okropny czasami -,-
Ten program stał się tak żałosny, że nawet nie chce mi się z niego śmiać.
ciunki napisał/a:
Bóg jest okropny czasami -,-
Aj tam, troszkę dziwnie po przebudzeniu wyglądał jak się nie uczesał. Teraz ma za krótkie włosy.
Nawet nie chce mi się tego oglądać. Bielu uciekaj z "tosiewytnie" psujesz to
Ten co wrzuca to na Sadola powinien miec nick @Tossiewybitnie a nie jakies tosiewytnie...
Wujek Bielu zajebisty filmik łap piwo !
Napisałem ten post w celach humorystycznych , bo lubie od czasu do czasu lubie kurwa popatrzec jak dzieci napinaja sie pod filmikami "tosiewytnie" i pierdola trzy po trzy ,ze jaki to on jest zjebany jakbym to ja mu nakurwil itp itd co nowy filmik to nowe wasze zajebiste teksty ,wiec czekam na napine !
Napisałem ten post w celach humorystycznych , bo lubie od czasu do czasu lubie kurwa popatrzec jak dzieci napinaja sie pod filmikami "tosiewytnie" i pierdola trzy po trzy ,ze jaki to on jest zjebany jakbym to ja mu nakurwil itp itd co nowy filmik to nowe wasze zajebiste teksty ,wiec czekam na napine !
To jest SADISTIC a nie kurwa jakiś joemonster czy inne ścierwo , po co tu wrzucać ten syf z pedałem który myśli że jest śmieszny? Patrząc na inny player można by pomyśleć ze ktoś to sponsoruje żeby tu było wrzucone. Nie wiem czy admini są ślepi czy nie czytają komentarzy ale chciałbym żeby te serie z CHUJKIEM BIELU , GEJOWATYM KOTSKIEM CZY GEJKANEM znikły... Pewnie nie tyko ja tak myśle.
Demeroth napisał/a:
Nie wiem czy admini są ślepi czy nie czytają komentarzy
Admin jest jeden. Poza tym przestańcie pierdolić, narzekać to każdy umie. Nie podoba się to milczeć.
@syjusz, podzielam twoje zdanie. Najlepsze że napinatorzy narzekają na ten program ale co tydzień go oglądają żeby narzekać i koło się zamyka.
Wszystko byłoby ok. gdyby to był temat jak każdy inny, a nie przeglądając portal wisi na każdej stronie.
Piwko leci specjalnie dla wszystkich sadystów. Lubię czytać jak się wkurzacie.
Demeroth napisał/a:
To jest SADISTIC a nie kurwa jakiś joemonster czy inne ścierwo
Jak byś nie zauważył , portal uległ pod napływem polskiej młodzieży gimnazjalnej . Dlatego też można tutaj znaleźć łagodniejsze wpisy , żeby naszym kochanym gimnazjalistom w dupach się nie poprzewracało . Dla miłośników mocniejszej rozrywki zapraszam na dział hard.
Wracając do tematu to do chujka biela osobiście nic nie mam , przyjemnie się go ogląda . Jednak ciekawi mnie jedna rzecz . Czemu go tak obrzucacie błotem a nie np. Kostka Kwasa z ulicznego kombajnu ? Przecież wyglądem tak zbytnio się nie różnią , obaj wygladają jak pedały . Więc wtf ? Jakaś nowa moda typu JP 100% czy anty fani justina biebera ? Nie ogarniam was ludzie .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów