📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
syjusz napisał/a:
Wujek Bielu zajebisty filmik łap piwo !
Napisałem ten post w celach humorystycznych , bo lubie od czasu do czasu lubie kurwa popatrzec jak dzieci napinaja sie pod filmikami "tosiewytnie" i pierdola trzy po trzy ,ze jaki to on jest zjebany jakbym to ja mu nakurwil itp itd co nowy filmik to nowe wasze zajebiste teksty ,wiec czekam na napine !
No proszę, rok już pełnoletni, a traktuje wszystkich wokoło jak dzieci :3
Ależ słodkie to popierdolenie
Gimnazjalistów nazywać ludźmi, to chyba lekkie nadużycie, nie uważasz ? Nie lepiej wyrazić swój protest wsadzając mordę w kubeł i nic nie pisząc ? Może zróbcie coś konstruktywnego, np. przeróbkę gnojącą typa od góry do dołu, a nie pierdolicie tylko smuty nic nie warte.
@Kasia-dodam-cyfre(nawet2)-bo-nick-kasia-zajety-a-nie-mam-pomyslu-na-inny
A Ty kiedy masz swój "następny raz" ? Jak Ci się dupa zagoi?
Nie rozumiem, dlaczego teraz, wśród gimbusów jest moda na wywyższanie się, gdy ktoś zamoczył. Okazuje się, że kurwa ktoś, kto pierwszy raz poruchal jakiegoś jebanego zchlanego paszteta na dopalowaczym haju na imprezie gimnazjalnej nagle okazuje się specem od seksu i ma czelność oceniać i pouczać kogokolwiek. Umrzyj i wypierdalaj Kasia.
A i chujku bielu - też wypierdalaj.
A Ty kiedy masz swój "następny raz" ? Jak Ci się dupa zagoi?
Nie rozumiem, dlaczego teraz, wśród gimbusów jest moda na wywyższanie się, gdy ktoś zamoczył. Okazuje się, że kurwa ktoś, kto pierwszy raz poruchal jakiegoś jebanego zchlanego paszteta na dopalowaczym haju na imprezie gimnazjalnej nagle okazuje się specem od seksu i ma czelność oceniać i pouczać kogokolwiek. Umrzyj i wypierdalaj Kasia.
A i chujku bielu - też wypierdalaj.
OMG co za smietnik, ciekawe ile ten koleś płaci sadolowi zeby umieszczano ten jego ŻAŁOSNY program. Seria "Piątek" jest zajebista i tu nie moge sie wogole przyczepic ale ten prawiczek z sekswizji ? POŻAL SIE BOŻE
A wy drodzy sadole , gdzie chcieli byscie miec swoj pierwszy raz ? Moze kiedys wam sie uda haha
A pozatym wysmial was w twarz , ze macie krotkie chuje haha !! Kurwa ! Mistrz !
Zaraz sie jeszcze przeloguje na altera i brata poprosze , zeby piwko postawic . Zeby was wkurwic Buziaczki !
ps . Panie moderatorze , czy teraz liczba wykrzyknikow zgadza sie z wytycznymi oraz czy moge prosic o paragraf w ktorym okresla sie ilosc , wielkosc trzonu , wielkosc kropki , odleglosc miedzy kropka a trzonem oraz kolor wykrzyknikow ? POwaznie , z gorzy dziekuje i serdecznie pozdrawiam
Hitler : widzisz chlopczyku , jak ja zaczelem trolowac w internecie , to ty miales na scianie plakaty nsync wywieszone . Jak ja zaczelem ruchac to Twoj tata klepal nita do niemieckich zurnali z moda na stronie z gaciami i stanikami . To o krotkim chuju musialo zabolec lol
jak on mnie irytuje - jego gadka na "podrywie" za 2zł to "...ja przepraszam" i "ale pani jest piękna" - do tego mówi to idiotycznie i korzy się przed tymi babami - hah a najlepsze jaki zdziwiony, że stwarza pozory błazna który kasę zbiera po ulicy.
Aha, nie zdziwię się jak w następnym odcinku wujek bielu zaprezentuje nam podryw na złamanego fiuta...tragedia jednym słowem
Aha, nie zdziwię się jak w następnym odcinku wujek bielu zaprezentuje nam podryw na złamanego fiuta...tragedia jednym słowem
ile oni wam płacą że puszczacie to gówno tutaj ?
Im więcej komentarzy, tym więcej tego gówna będzie.
Pokażmy im, kto jest mądrzejszy i po prostu /ignore.
Pokażmy im, kto jest mądrzejszy i po prostu /ignore.
Nie no kurwa, aby zobaczyłem wstęp, gdy chujek bielu rymuje to od razu odechciało mi się oglądać to mimo, że jestem tolerancyjny wobec homoseksualistów
Dlaczego jest tyle komentarzy w stylu "wypierdalaj? Co się z wami kurwa ludzie dzieje? Gdzie wasze poczucie dobrego smaku, gdzie wasza mądrość? Dlaczego kurwa tych komentarzy tak mało?
Wg mnie wujek chujek bardzo dobre robi dla tolerancji w polsce. Pewnie wielu się teraz łapie za głowę, ale już wyjaśniam. Ten chujek deklaruje się jako hetero, a spedalony jest jak jasny chuj. Więc będąc jeszcze bardziej spedalony niż pedały, udowadnia że bycie pedałem nie ma nic wspólnego z orientacją, a raczej z byciem zniewieściałym, wychudzonym chłoptasiem który zna się na modzie lepiej niż więcej lasek (niestety w zamian za to, osobnik traci wszelkie cechy męskie).
Wg mnie wujek chujek bardzo dobre robi dla tolerancji w polsce. Pewnie wielu się teraz łapie za głowę, ale już wyjaśniam. Ten chujek deklaruje się jako hetero, a spedalony jest jak jasny chuj. Więc będąc jeszcze bardziej spedalony niż pedały, udowadnia że bycie pedałem nie ma nic wspólnego z orientacją, a raczej z byciem zniewieściałym, wychudzonym chłoptasiem który zna się na modzie lepiej niż więcej lasek (niestety w zamian za to, osobnik traci wszelkie cechy męskie).
A tak w ogóle to czego was ten program denerwuje? Nie rozumiem. Dla tego że jest tam dużo mowy o seksie
a wy jesteście zazdrosnymi impotentami którzy już "nie mogą" i was to tylko dołuje? Ja nie widzę powodu jeśli tak jest żeby się denerwować wujek Bielu też przychodzi wam z pomocą w jednym z odcinków sekswizji prezentował środki na wasze oklapnięte interesy.
No i jeszcze jedno nie lepiej to sobie na piwo z kumplami wyjść niż się tak nakręcać przed kompem?
a wy jesteście zazdrosnymi impotentami którzy już "nie mogą" i was to tylko dołuje? Ja nie widzę powodu jeśli tak jest żeby się denerwować wujek Bielu też przychodzi wam z pomocą w jednym z odcinków sekswizji prezentował środki na wasze oklapnięte interesy.
No i jeszcze jedno nie lepiej to sobie na piwo z kumplami wyjść niż się tak nakręcać przed kompem?
chuj mnie strzela jak tydzien po premierze na tosiewytnie.pl widze to na sadolu...
dżizys krajst.
dżizys krajst.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów