Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nickname Ci nadali kumple, którzy Ciebie cwelili? Ochrzcili Ciebie damskim imieniem?
Jesteś zajebisty. Ciesze się, że mogłem od Ciebie dostać świetne pociski na poziomie.
Pogratulować systemu wartości " JA BYŁEM RUCHANY KIEDY TY...." . Wyjebane mam w to, ilu koleszką i kiedy dawałeś się pieprzyć. Wkurwiasz się, bo najechałem na Twój autorytet w postaci pedałka przed kamerą. Dlatego mi najeżdżasz na ojca.
Ogarnij się, zanim będziesz musiał nosić pampersa - z powodu rozjechanego zwieracza.
@kasia12
nickname Ci nadali kumple, którzy Ciebie cwelili? Ochrzcili Ciebie damskim imieniem?
Jesteś zajebisty. Ciesze się, że mogłem od Ciebie dostać świetne pociski na poziomie.
Pogratulować systemu wartości " JA BYŁEM RUCHANY KIEDY TY...." . Wyjebane mam w to, ilu koleszką i kiedy dawałeś się pieprzyć. Wkurwiasz się, bo najechałem na Twój autorytet w postaci pedałka przed kamerą. Dlatego mi najeżdżasz na ojca.
Ogarnij się, zanim będziesz musiał nosić pampersa - z powodu rozjechanego zwieracza.
Po co odpisujesz podstarzałemu pedałowi? Gość ma już pewnie problemy z prostatą i bierze viagrę przed "klepaniem nita". Szkoda nafty, jak to mówią
ps . Panie moderatorze , czy teraz liczba wykrzyknikow zgadza sie z wytycznymi oraz czy moge prosic o paragraf w ktorym okresla sie ilosc , wielkosc trzonu , wielkosc kropki , odleglosc miedzy kropka a trzonem oraz kolor wykrzyknikow ? POwaznie , z gorzy dziekuje i serdecznie pozdrawiam
wielkość kropki, wykrzyknika jak i wielkość i ilość wszystkich innych znaków interpunkcyjnych jest opisane w moim widzi-mi-się - jest ono zmienne i zależne od humoru.
zaczelem
Lepiej jakbyś "zaczeł" słownik przeglądać a nie chujka biela.
A to o krótkim chuju to chyba ciebie zabolało najbardziej.
wielkosc trzonu
To cie interesuje jak idziesz na randkę z chłopakiem?
No proszę, rok już pełnoletni, a traktuje wszystkich wokoło jak dzieci :3
Ależ słodkie to popierdolenie
a Ty dwa lata i co sie odzywasz ?
btw. jak wiek wg. Ciebie to miara pelnoletnosci to okeeeeeeeeej
a Ty dwa lata i co sie odzywasz ?
btw. jak wiek wg. Ciebie to miara pelnoletnosci to okeeeeeeeeej
No ta, dla mnie pełnoletność to ukończenie 18 lat.
A dojrzałość psychiczna to zupełnie coś innego, ale nie jestem twoją mamą od tłumaczenia takich rzeczy.
No i zgadza się, 2 lata - tyle, że ja się z tym nie wywyższam
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów