📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Czekam tylko na dzień, w którym Ci pseudo kapłani będą zmuszeni wziąć się za uczciwą pracę, kiedy państwo polskie zacznie wreszcie być państwem świeckim, gdzie kapłan nie ma nic do powiedzenia, ponad to co każdy inny Polak. Nowe pokolenie dobrze rokuje pod tym względem, może kiedyś się doczekam...
i wódka będzie za darmo, i nie będzie już zła i głodu na świecie. tirarira. Wątpie, czy przed 2012 to się spełni...
Tym mi smakujesz słodziej:
I słońcem i księżycem,
Rozkoszą nienasyceń,
Szczodrością moich dni -
Dziękuję ci.
Szczodrością moich dni -
Dziękuję ci.
Rok 1984? Faktycznie przyda się ten koniec świata w 2012, bo to co się teraz dzieje...
Gah. Takich to trzeba izolować. Robią ludziom wodę z mógzu (to całe radyjko i domokrążcy-tacojady). Takich trzeba tępić.
Szkoda że coraz mniej normalnych księży a coraz więcej hołoty co uważa że czarna sukienka daje im władzę.
Choć poniekąd pedała też bym tak potraktował jak bym miał radio
Szkoda że coraz mniej normalnych księży a coraz więcej hołoty co uważa że czarna sukienka daje im władzę.
Choć poniekąd pedała też bym tak potraktował jak bym miał radio
bezsilna złość i nienawiść do instytucji w.w. radia rozrywa mój umysł i ciało, prosząc o okazję do spuszczenia wpierdolu organowi odpowiedzialnemu za takie pranie mózgów.
radio maryja i pedaly... jedni i drudzy na ksiezyc
Księża tam pracujący są tak ograniczeni, że w razie nawet potencjalnego zagrożenia swojego autorytetu poprzez rozmowę na ciężki temat nie podejmują wyzwania, żałosne...
I jeszcze te farmazony- "relacja rodzice dzieci oparta na więzi z Chrystusem"... Czemu tak wielu osobom odpowiada postawienie się w roli jednostki nie mogącej nic osiągnąć samodzielnie? Tylko z pomocą Chrystusa... Jakie to trzeba mieć niskie poczucie własnej wartości o.O
I jeszcze te farmazony- "relacja rodzice dzieci oparta na więzi z Chrystusem"... Czemu tak wielu osobom odpowiada postawienie się w roli jednostki nie mogącej nic osiągnąć samodzielnie? Tylko z pomocą Chrystusa... Jakie to trzeba mieć niskie poczucie własnej wartości o.O
co wy tam wiecie. księża z radia matyja to są najlepsi eksperci w sprawach seksualnych. gdyby krowa nosiła majtki to by w życiu p***y nie widzieli, ale są najlepszymi ekspertami.
*maryja
*maryja
koleś tam kurwa płacze, dmucha do tego telefonu jakby z niego jakiś pająk wyłaził...
Kiedyś padnie teń "koń" co ledwo sie na nogach slania.żeznia i chuj nie ma zlituj.pokolenie, ktore nam rosnie w mniejszej lub wiekszej mierze (mam na uwadze tych, ktorzy mysla) odchodza powoli od kosciola, nie znajdujac tam spokoju, ukojenia ducha.ich ciekawosc poznawania siebie, swiata i potrzeba zrozumienia sa tak silne,ze porzucaja oni to co ich blokuje, nie pozwala sie rozwijac :] bogu dzieki ze tak sie dzieje. sczesc boze krowie w oborze !!!
Ekhm... Nie chcę Was zasmucać, ale te teksty o uczciwej pracy i innych tego typu powtarza się regularnie od w cholerę dawna (renesans, czy coś w ten deseń) - poprawiło się tyle, że księża zamienili "to będzie pięćset złotych" na "co łaska, ale panie, nie mniej niż pięćset!". I nie zapowiada się, żeby się coś zmieniło.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów