No co? Sorry.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
No co? Sorry.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fake. Gdyby czacha tak pękała, to już dawno czarny glonojad miały ukruszoną głowę.
Może, może.
Nie ma co się martwić bo to co wystawiają w muzeach to reprodukcje orginały mają w magazynie
Ja jebie ale dwa "pustostany"
zaszh napisał/a:
Ja jebie ale dwa "pustostany"
Pustostany bo ...? Podaj jakąś rozsądną argumentację, albo wyjdzie na to, że sam jesteś nim.
kaziupir napisał/a:
Plastikowa zabawka. Prawdziwa byłaby w gablocie.
Kto by trzymał kobietę w gablocie?
silwerbalk napisał/a:
Nie ma co się martwić bo to co wystawiają w muzeach to reprodukcje orginały mają w magazynie
Sam jesteś reprodukcja
Jak już to repliki
silwerbalk napisał/a:
Sam jesteś reprodukcja... Repliki jak juz.
Pierre_Dolec napisał/a:
Kto by trzymał kobietę w gablocie?
Same się ładują do gabloty, im droższa tym chętniej.
daniok91 napisał/a:
Sam jesteś reprodukcja
Jak już to repliki
Sam jesteś reprodukcja... Repliki jak juz.
"Reprodukcje obrazów to wierne kopie obrazów, które są malowane przez utalentowanych artystów, często absolwentów Akademii Sztuk Pięknych. ... Oryginalne obrazy mistrzów malarstwa to wydatek, który przekracza portfel zwykłego śmiertelnika." Zajebane z wikipedi jak myślisz czym się różni replika od reprodukcji.... Tylko i wyłącznie ilością bo raczej nie mam monalizy i damy z łasiczką kurwa w domu na ścianie namalowanej przez matejke
Tak samo robią muzea historii naturalnej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów