Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
benykuleczka84 - odstraszaj dalej facetów oświadczania się a potem płacz że nie ma wesel
Taka prawda. Każda tyje po ślubie - dlatego trzeba sobie znaleźć w miarę szczupłą
Większość z Was tego nie rozumie, bo jak do tej pory jedyna kobieta z którą dzielicie swoje życie, to wasza matka, ale za kilka lat spojrzycie na to w inny sposób.
Typowe pierdolety mędrca, maxymalnie dojrzałego, prawdziwego samca co to wie jak to jest dzielić życie z kobietą
Zawsze jak ktoś znajomy wpadnie w taki ton i zacznie gadać o tym, że jeszcze kiedyś inaczej na to będę patrzył to odpowiadam; "tak, bo za parę lat zgłupieję i dam się kierować przez wyjątkowo durne reakcje chemiczne i przez to na rzecz "bycia z kimś" zrezygnuję z: chlania kiedy mam ochotę, ruchania się z koleżankami/kolegami po kątach, rozrzucania w mieszkaniu pojemników po alkoholu, braku smyczy emocjonalnej, całonocnych maratonów w zajebistych grach na PC/konsoli, robieniu w mieszkaniu artystycznego nieładu , braku potencjalnego pierdolenia o posiadaniu dzieci etc".
Po prostu się przyznaj, że nie jesteś szczęśliwy w związku, a jesteś ze "swoja kobietą" tylko dlatego żeby koledzy nie mówili "pedał", ewentualnie panna jest kasiasta albo wrobiła cię w dziecko i jesteś w fazie zmuszania się do odkrywania miłości
A ona zamiast pierścionka ma przed oczami wizje wielkich wyżerek i leniuchowania
Typowe pierdolety mędrca, maxymalnie dojrzałego, prawdziwego samca co to wie jak to jest dzielić życie z kobietą
Zawsze jak ktoś znajomy wpadnie w taki ton i zacznie gadać o tym, że jeszcze kiedyś inaczej na to będę patrzył to odpowiadam; "tak, bo za parę lat zgłupieję i dam się kierować przez wyjątkowo durne reakcje chemiczne i przez to na rzecz "bycia z kimś" zrezygnuję z: chlania kiedy mam ochotę, ruchania się z koleżankami/kolegami po kątach, rozrzucania w mieszkaniu pojemników po alkoholu, braku smyczy emocjonalnej, całonocnych maratonów w zajebistych grach na PC/konsoli, robieniu w mieszkaniu artystycznego nieładu , braku potencjalnego pierdolenia o posiadaniu dzieci etc".
Po prostu się przyznaj, że nie jesteś szczęśliwy w związku, a jesteś ze "swoja kobietą" tylko dlatego żeby koledzy nie mówili "pedał", ewentualnie panna jest kasiasta albo wrobiła cię w dziecko i jesteś w fazie zmuszania się do odkrywania miłości
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów