Co tam sadol może o tym wiedzieć
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jaka wkurwiająca baba. Powinien się jak najszybciej z tego wycofać.
@Płyta_Gnojowa, też byś tak reagował jakbyś się dowiedział, że dieta właśnie dobiega końca
Sadyzm w chuj, prawie jak na pudelku.
Gdybym nie znał angielskiego to bym pomyślał że on jej z palca jedzie
benykuleczka84 - odstraszaj dalej facetów oświadczania się a potem płacz że nie ma wesel
proszę autora posta o wyjaśnienie w 4 punktach czym kierował się wrzucając to tutaj, na Sadistic;a kurwa jego mać....
DiZers napisał/a:
proszę autora posta o wyjaśnienie w 4 punktach czym kierował się wrzucając to tutaj, na Sadistic;a kurwa jego mać....
1. Biorąc pod uwagę to, że są wśród nas kobiety i mężczyźni wydaje mi się że ten sposób zainspiruje wielu do oświadczyn i gdy chłop będzie chciał cyknąć fotkę, baba powie od razu nie, spierdalaj, nie raniąc uczuć chłopa.
2. Moja kobieta odrzuciła moje oświadczyny i chciałem w ten sposób upamiętnić ten dzień.
3. Chciałem spytać czy wiecie może jakim telefonem nagrywał.
4. Chciałem was powkurwiać.
powiem tylko tyle nie czytając waszych super inteligentych i wyczerpujących komentarzy bo wiem że wiecie najlepiej. Chuj mi w dupę!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów