Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W sumie dobrze. Nadzieja tylko w tym że nie miała dzieci i nie przekazała dalej takich spierdolonych genów.
Nawet widać jej bachora na tym filmie i co ciekawe chyba nawet wykonuje jakiś gest jakby ją ostrzegał że ją pociąg jebnie.
Nie wiem czy jej życie przeleciało przed oczami, ale pociąg to jej tylko śmignął.
Stary kmn, impreza u badyla, pzdr.
Normalny człowiek ma instynkt przetrwania i nawet nie musi się nad tym zastanawiać żeby nie odpierdalać takich rzeczy, tępa blać, aspirująca influencerka ma tylko instynkt do selfie Swoją drogą co to kurwa za spierdoleni ludzie/zapomniana kraina, że atrakcją jest jadący pociąg? Ja pierdole zwykły kawał stali wiozący samochody, węgiel i chuj wie co tam jeszcze. Rozumiem tą kolejkę w Szwajcarii co po górach zapierdala i są widoki ale to wciąż robienie selfie z pociągu a nie na jebanych torach :/
Pewnie dlatego, że na początku jechał porowóz, który i u nas jest egzotyką. Jednakże to nie usprawiedliwia głupoty.
Masz tłumaczenie z translatora i swoje wypocinki wsadź sobie w tyłeczek.
Flodzia, Słonko Ty Moje, ja wiedziałem ze mój mały trolling przyniesie rezultaty, tzn ktoś sie wzburzy i obejrzy sto razy nagranie zeby udowodnić mi, ze wcale nie mam racji. Ale nie sądziłem, ze sama Flodzia poszuka dla mnie info o zajściu xd
Słodziak z Ciebie <3
Przynajmniej dzieciak może wyrośnie na normalnego bez tej idiotki, co trzeba mieć w głowie? 🤦🏻
Ta najwidoczniej miała tylko sznurek.
Normalny człowiek ma instynkt przetrwania i nawet nie musi się nad tym zastanawiać żeby nie odpierdalać takich rzeczy, tępa blać, aspirująca influencerka ma tylko instynkt do selfie Swoją drogą co to kurwa za spierdoleni ludzie/zapomniana kraina, że atrakcją jest jadący pociąg? Ja pierdole zwykły kawał stali wiozący samochody, węgiel i chuj wie co tam jeszcze. Rozumiem tą kolejkę w Szwajcarii co po górach zapierdala i są widoki ale to wciąż robienie selfie z pociągu a nie na jebanych torach :/
Fajna stara ciuchcia z 1930 roku, okazjonalnie wyjechała na tory. A ta stuknięta to ponoć dzieciak z pobliskiej szkoły, tyle że głupi. Kiedyś każdy smarkacz wiedział że od torów należy się trzymać z daleka (a jak się zapomniał to stary/stara wgrywała kablem ustawienia fabryczne i było cacy), a dzisiaj większości włącza się nieśmiertelność i plus 10 do atrakcyjności przy śmiertelnym selfiku. Ale to dobrze, głupsze osobniki są eliminowane. Nie rozmnoży sie.
Tutaj info o tym
mirror.co.uk/news/world-news/woman-killed-mexico-steam-train-32968345
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów