wie ktoś może co z tym jebanym playerem na sadolu sie dzieje, że nagle nie moge odpalić żadnego filmiku bo zwyczajnie się w nieskończoność ładuje? Mam firefoxa. Domyślam się, że to nie wina serwerów napędzanych chomikami skoro wam działa. xD
Wyczyść ciasteczka, powinno pomóc
Żaden problem z przeglądarką. Oglądam szmatistic na andku 14, przeglądarka chrome.
Ja używam FF pod ubuntu, generalnie chodzą poza 1 klientem który jak wrzuci to nic nie działa.
wie ktoś może co z tym jebanym playerem na sadolu sie dzieje, że nagle nie moge odpalić żadnego filmiku bo zwyczajnie się w nieskończoność ładuje? Mam firefoxa. Domyślam się, że to nie wina serwerów napędzanych chomikami skoro wam działa. xD
U mnie FireFox, dodatków w chuj i śmiga jak złoto. Na służbowym mam Chroma i Edge i też działa. Także raczej to nie po stronie Sadola problem, spróbuj z innego kompa może? Albo zainstaluj na próbę np Operę i tam sprawdź.
wyłączone wszystkie, wcześniej na prywatnym też nie działało. Na chrome za to nie mogę zmieniać stron ale filmiki działają. xDD
Wyłącz Adblocka, u mnie nie działają czasem przyciski (od zmiany stron też) przy włączonym adblocku.
aka inteligencja to tylko u tych faszystowskich kacapów
z pewnych źródeł wiem, ze ta łódź nazywała się Himars, a blondyn to z putler jugend
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów