wie ktoś może co z tym jebanym playerem na sadolu sie dzieje, że nagle nie moge odpalić żadnego filmiku bo zwyczajnie się w nieskończoność ładuje? Mam firefoxa. Domyślam się, że to nie wina serwerów napędzanych chomikami skoro wam działa. xD
Mam to samo, ale nie na każdym filmiku
wie ktoś może co z tym jebanym playerem na sadolu sie dzieje, że nagle nie moge odpalić żadnego filmiku bo zwyczajnie się w nieskończoność ładuje? Mam firefoxa. Domyślam się, że to nie wina serwerów napędzanych chomikami skoro wam działa. xD
Otwórz nowe OKNO PRYWATNE i sprawdź czy tam odtwarzają się filmiki.
Firefox wersja 123.0 wszystko śmiga bez problemów
ooo, wcześniej na prywatnym też nie działało a teraz niektóre działają niektóre nie xd
czyli problem z przeglądarką a nie playerem
Zapewne najebane coś w dodatkach do przeglądarki
czyli problem z przeglądarką a nie playerem
Zapewne najebane coś w dodatkach do przeglądarki
Żaden problem z przeglądarką. Oglądam szmatistic na andku 14, przeglądarka chrome. Zdarzyło mi się też ze 2 razy, że żaden filmik nie chciał odpalić, albo strasznie wolno ładowało. Chujowe macie serwery i tyle.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów