📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Murzyn zdziwiony, że taki syf jest jak ja pierdole i ćpun rucha ćpuna. Po czym odjechał kradnąc ze 3 paczki spod domów, odniósł do kuchni produkty ukradzione ze sklepu i wydymał 140 kilogramowy kawał czarnego tłuszczu, mówiąc: daaaamn. Budząc się po kilku godzinach przypomniał sobie, że trzeba zażyć jakieś gówno aby nie marnować reszty dnia, słuchając chujowych murzyńskich niszowych non-name rapsów i myśląc sobie jaka ta Ameryczka fajna jest, że nie trzeba pracować.
Pamiętam jak mi mówili że polecą do stanów tak koło roku 2000 , mam nadzieję że zobaczyli na własne oczy ten amerykański sen
O kurwa ale zadupie. I jeszcze ten dollar store
I co tam polaczki? To jest ten wasz amerykański sen
[ Dodano: 2024-07-18, 07:59 ]
Polaczki dalej wierzą w ten sen, gównokredyty nawet biorą żeby dostąpić zaszczytu serialowego życia, no ale czego wymagać po narodzie który dał się sam rozebrać a później czyścił kible swoim oprawcom i pierdolił coś że czyści niezłomnie
[ Dodano: 2024-07-18, 07:59 ]
Majomir napisał/a:
Pamiętam jak mi mówili że polecą do stanów tak koło roku 2000 , mam nadzieję że zobaczyli na własne oczy ten amerykański sen
Polaczki dalej wierzą w ten sen, gównokredyty nawet biorą żeby dostąpić zaszczytu serialowego życia, no ale czego wymagać po narodzie który dał się sam rozebrać a później czyścił kible swoim oprawcom i pierdolił coś że czyści niezłomnie
qaz123edc napisał/a:
O kurwa ale zadupie. I jeszcze ten dollar store
Sami specjaliści od Ameryki. Kolega szwagra robił na azbestach?
htp napisał/a:
Sami specjaliści od Ameryki. Kolega szwagra robił na azbestach?
Żeby zrozumieć, musisz wyjść ze swojej szczuropolackiej bańki. Nie no, żartuję, szorujcie niezłomnie te kible, w końcu się na was poznają
"Niejeden to się nami wzrusza słów mu brak
Rubaszny czerep ale dusza znany fakt
Nas też coś wtedy dołku ściska wilgnie wzrok
Bracia rodacy dajcie pyska równać krok"
Cupracabra napisał/a:
wydymał 140 kilogramowy kawał czarnego tłuszczu
Mając cały czas w pamięci żula zapinającego innego żula w dupę
W stanach babka dawała dupy przy McDrive w zamian za Mcnuggetsy więc jakiś menel dający dupy za kolejne alko wydaje się rekinem biznesu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów