Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiem, że to "czarny" humor i gimboateizm, ale już mnie wkurwiają takie żarty.
Ktoś tu spał na lekcji religii. Dał Bóg ludziom wolną wolę? Dał. A to znaczy róbta co chceta, ja się nie mieszam. Dał przykazania do tego? Dał. A to z kolei znaczy, że przekazał jakiego zachowania wymaga żeby po śmierci trafić do raju. To ludzie ludziom piekło na ziemi robią, nie Bóg.
Skoro nie może nic zrobić ze złem to nie jest wszechmogący. Chyba że może, ale nie chce. Więc co to za Bóg?
Nie gnójcie mnie żem gimboteista, bo to tylko takie przemyślenie.
Ktoś tu spał na lekcji religii. Dał Bóg ludziom wolną wolę? Dał. A to znaczy róbta co chceta, ja się nie mieszam. Dał przykazania do tego? Dał. A to z kolei znaczy, że przekazał jakiego zachowania wymaga żeby po śmierci trafić do raju. To ludzie ludziom piekło na ziemi robią, nie Bóg.
To po co katole się modlą, jeżeli bożek i tak nie może ingerować w nic, w ten swój plan? I tyle kasy dają, msze zamawiają i to wszystko na nic. Chwila... faktycznie
Skoro nie może nic zrobić ze złem to nie jest wszechmogący. Chyba że może, ale nie chce. Więc co to za Bóg?
Nie gnójcie mnie żem gimboteista, bo to tylko takie przemyślenie.
Kto powiedział, że na ziemi nie ma być cierpień etc. Ludzie mają wolną wolę i wybierają, a później będą sądzeni.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów