Wg opisu sprawca zasnął za kierownicą
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
A teraz tatuśki i mamuśki wyjmijcie poduszki spod tyłka i wytrzyjcie łzy
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hyena83 napisał/a:
A teraz tatuśki i mamuśki wyjmijcie poduszki spod tyłka i wytrzyjcie łzy
nie bój nie bój; przylecą z mieczem przypadkowego ojcostwa w ręce i cie ukarzą....
Nie że jestem pizdowatym tatusiem ale dzieci, które są bezbronne i niczego winne zawsze mi szkoda. Niektórzy chyba to nazywają empatią, a może po prostu jestem głupi.
Tobiahus96 napisał/a:
Niektórzy chyba to nazywają empatią, a może po prostu jestem głupi.
Empatia na sadolu zarezerwowana jest wyłącznie dla piesków i szeroko pojętych zwierzątek hodowlanych, za wyłączeniem kotków, oraz ewentualnie krzywdzonych kobiet pod warunkiem że są ładne i nie homo.
Emmm, ale wasze matki i ojcowie to musiała być jebana patologia że jeszcze nie zrozumieliście że dzieci są święte. Ale dobrze że się nie kryjecie, przynajmniej człowiek nie wdepnie w gówno.
bezdzietne pojeby!!!!!! - ja wiem, że niniejsza stronka nazywa się sadol, ale to są dzieci
Oj nic się nie stało. Szybciej dostaną się do lekarza i na 99% dostaną rentę
Dawaj rentę!
Dawaj rentę!
robertsieradzki napisał/a:
bezdzietne pojeby!!!!!! - ja wiem, że niniejsza stronka nazywa się sadol, ale to są dzieci
Czego oczekujesz od ludzi, którzy zapewne nigdy nie doświadczyli miłości rodziców, którą mogli by później przelać na swoją partnerkę i ich wspólne dzieci?
To tak jakbyś wymagał od humanisty liczenia całek i równań różniczkowych. On tego nie rozumie, bo nie miał z tym styczności.
Pieknie to skwitował wilkoala. Resztki empatii zarezerwowali sobie tylko i wyłącznie dla czworonożnych przyjaciół.
A płaczcie sobie nad tymi jebanymi smrodami do woli, umartwiajcie się i róbcie pod siebie z obawy, że coś złego może się wydarzyć. Może szybciej jebniecie na serce i skończą się te pedalskie teksty o empatii i niewinnych dzieciaczkach.
garota napisał/a:
Emmm, ale wasze matki i ojcowie to musiała być jebana patologia że jeszcze nie zrozumieliście że dzieci są święte.
Zanim ci anus wypadnie przypomnę, że w twojej religii dzieci mogą być święte... ale dopiero jak je ksiądz wodą pochlapie. Jak nie to do piekła w chuj, nie ważne czy winne czy nie
grudzin7 napisał/a:
Zanim ci anus wypadnie przypomnę, że w twojej religii dzieci mogą być święte... ale dopiero jak je ksiądz wodą pochlapie. Jak nie to do piekła w chuj, nie ważne czy winne czy nie
Jaki ty jestes ograniczony
Tobiahus96 napisał/a:
Nie że jestem pizdowatym tatusiem ale dzieci, które są bezbronne i niczego winne zawsze mi szkoda. Niektórzy chyba to nazywają empatią, a może po prostu jestem głupi.
Pizda jesteś, tyle w temacie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów