oni tak na poważnie...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
oni tak na poważnie...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
in-vitro i aborcja są dobre i powinny być finansowane z budżetu państwa
0:45 - 0:55 - nie rozumiem
0:45 - 0:55 - nie rozumiem
I to są SENATOROWIE i tak działają JOWy.
Teoretycznie to powinni być najbardziej doświadczeni, oczytani ludzie otoczeni szacunkiem, tymczasem jakieś niziny intelektualne, ale z drugiej strony może jednak nie. Czy to nie jest naprawdę świetna reprezentacja społeczeństwa? Nie macie wrażenia, że dookoła są sami idioci? Korwin Mikke jest faszystą, hajluje w parlamencie UE. Tymczasem co on zrobił porównał hitlerowskie hasło do tego co obecnie robi UE, dokładnie pod zarządem niemiec realizuje ideologię III rzeszy. I gadam z kimś o tym, a tutaj słyszę, że Korwin Mikke twierdzi, że nie było holocaustu. Tłumaczę, że neguje tylko to, że Hitler był poinformowany o obozach śmierci, chuj, dla nich to to samo.
I potem dziwić się, że inteligentni ludzie nie idą do polityki tylko wolą zająć się prywatnym sektorem. Po co szargać sobie opinie i starać się coś zmienić, jak stado baranów przed nimi rozjebało ten kraj, a stado baranów w społeczeństwie nie rozumie prostego pisanego tekstu.
Teoretycznie to powinni być najbardziej doświadczeni, oczytani ludzie otoczeni szacunkiem, tymczasem jakieś niziny intelektualne, ale z drugiej strony może jednak nie. Czy to nie jest naprawdę świetna reprezentacja społeczeństwa? Nie macie wrażenia, że dookoła są sami idioci? Korwin Mikke jest faszystą, hajluje w parlamencie UE. Tymczasem co on zrobił porównał hitlerowskie hasło do tego co obecnie robi UE, dokładnie pod zarządem niemiec realizuje ideologię III rzeszy. I gadam z kimś o tym, a tutaj słyszę, że Korwin Mikke twierdzi, że nie było holocaustu. Tłumaczę, że neguje tylko to, że Hitler był poinformowany o obozach śmierci, chuj, dla nich to to samo.
I potem dziwić się, że inteligentni ludzie nie idą do polityki tylko wolą zająć się prywatnym sektorem. Po co szargać sobie opinie i starać się coś zmienić, jak stado baranów przed nimi rozjebało ten kraj, a stado baranów w społeczeństwie nie rozumie prostego pisanego tekstu.
Ostatnio - abstrahując od senatorów, ale w temacie in vitro zostając - poseł Brudziński palnął do kompletu, że jest za zakazaniem in vitro, bo in vitro przecież nie leczy bezpłodności.
Dializy nie leczą nerek. Podążając za logiką imć Joachima, ich też należy zakazać.
Pokaż mi takich wśród krajowych polityków.
Pozdrawiam.
Dializy nie leczą nerek. Podążając za logiką imć Joachima, ich też należy zakazać.
Policeman napisał/a:
Teoretycznie to powinni być najbardziej doświadczeni, oczytani ludzie otoczeni szacunkiem
Pokaż mi takich wśród krajowych polityków.
Pozdrawiam.
Czy ktoś zastanawiał się, co dzieje się z wszystkimi zapłodnionymi komórkami, które nie zostają wykorzystane?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów