18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Clistwood 2024-05-05, 20:37 15
Jakaś sfrustrowana corpo ciota z tego ziomka
Zgłoś
Veni_Vidi 2024-05-05, 20:51
Namaluj mordę na fioletowo skurwysynowi
Zgłoś
psotny_fiutek 2024-05-05, 21:04 39
Ja pierdolę !!! Serce rośnie że są na tym świecię A.D 2024r jeszcze tacy ludzie jak tych dwóch dżentelmenów !!!

Jebany frajer z plecaczkiem, mocny do słabych, bezbronny jak dziecko do prawdziwych mężczyzn !

Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.
Zgłoś
jjzz26 2024-05-05, 21:14 3
Kobieta jak zwykle bezużyteczna
Zgłoś
bleblebator1 2024-05-05, 21:14 26
Już na początku białas powinien wyjebać ze szpica wprost w ten świński muslimski ryj, nie musiałby potem poprawiać

Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Zgłoś
turor 2024-05-05, 21:53
psotny_fiutek napisał/a:

bezbronny jak dziecko do prawdziwych mężczyzn !

Weź mi tam w kółko zakreśl tych prawdziwych mężczyzn, bo 5 raz oglądam i nie mogę znaleźć
Zgłoś
smc 2024-05-05, 23:04 1
1. Dziadek.
2. Kierowca autobusu, który przejeżdżał 20 minut temu.
Zgłoś
juderaus 2024-05-06, 9:30 2
To był ten jeden z niewielu momentów kiedy rudy nawiązuje znajomość.
Zgłoś
khaman 2024-05-06, 17:58
Trafił do dzielnicy gdzie mieszkają Polacy. Po pierwszym usłyszanym Kurwa nie wiedział, że trzeba spierdalać. Imigrantom jakieś kursy by się przydały, że nie cała Anglia to pizdusie.

turor napisał/a:

Weź mi tam w kółko zakreśl tych prawdziwych mężczyzn, bo 5 raz oglądam i nie mogę znaleźć

To tak jak twojego starego.

..
Zgłoś
ProVVe 2024-05-07, 2:17
Jedyna zagadka jest po co do takiego jebanego padalca ściągał bluzę . Postawiłbym zimne piwo po tej akcji jednemu i drugiemu

Ola gringo
Zgłoś
a................n 2024-05-07, 8:58 1
prawidłowo pozamiatany
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów