"Elections are not about choosing between right and left. They are about choosing between right and wrong"
"Elections are not about choosing between right and left. They are about choosing between right and wrong"
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up: nie, ale zasługą kapitalizmu jest to, że bez tych płac minimalnych etc. jeden robotnik był w stanie wyżywić wieloosobową rodzinę. Fakt, że teraz mamy niskie PKB i rozwój jest zasługą lewackiej polityki. Nawet nie chce mi się tego dogłębniej tłumaczyć, bo widać żeś debil.
pajacu podeslil strone z ktorej zes te madrosci wyczytal bo chetnie zaznajomie sie z historia pisana na nowo.zaraz sie pewnie dowiem ze zwiazki zakladowe wymyslili przedsiebiorcy zeby dogodzic robotnikom. widze ze panuje ogolnokrajowa akcja odwracania kota ogonem wsrod gimbusow.
@up każda dogodność w pracy ewoluowała z tego że było za mało miejsc pracy a za dużo rąk do pracy i żeby pracownika zatrzymać trzeba było mu pójść na rękę (dać urlop itp) i to akurat naturalnie wychodzi z wolnego rynku. A udogodnienia nakładane z góry są jedynie niedogodnością dla pracownika który by chciał pracować za mniej (nie ma doświadczenia/wiedzy/wykształcenia) ale nie może ich zdobyć ani nie może pracować bo nie powstały zakłady które nie dały rady "lewackim" wynalazkom.
większej głupoty dawno nie przeczytałem.
Czyli analogicznie, zgodnie z prawem wolnego rynku, a nie lewackim wymysłem, jak jest dużo towaru na rynku to towar drożeje?
gdzie zes te bzdury wyczytal?
ja pierdole, nagle sie okazuje ze 8 godzinny dzien pracy, urlopy etc to zasluga kapitalizmu
jakiego kapitalizmu?! JA-RO-SŁAW!!! JA-RO-SŁAW!!!
wybory nie polegają na wybraniu prawej lub lewej strony, lecz na wyborze między prawą, a złą.
prawy w polskim również oznacza "dobry", np. prawy i mądry człowiek.
prawicy i nerwicy nie ma sensu, bo nie o rym tutaj chodzi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów