📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Cała biurokracja nierobów czekająca na rozdzielenie przez rząd zajebanych pieniędzy okupowanego kraju.
pcdamian napisał/a:
Co to kurwa jest ? Mój syn dzisiaj skończył 7 lat, mówię chodź, tatuś Ci pokaże sadola i sie pośmiejemy, a tu taka kompromitacja... Jak ja wyglądam teraz w oczach dziecka?
Na moje urodziny syn podarował mi 2 dziwki, gieta koksu i założył konto na sadisticu
polaczki jak ktoś im rzuci jakis zasiłek socjalny albo nastepne pieniadze za rodzenie dzieci
Już niedługo karp w promocji w Lidlu...
Zawsze chciałem zobaczyć jakby sepy zaatakowały bambuska w sensie polowały na nich
tylko kto jest tym szakalem, który trzyma sępy??
Taka ciekawostka dotycząca sępów - natura tak to wymyśliła, że zawsze czekają. Nigdy nie mają szans na to by sobie jako pierwsze napocząć jakąś świeżynkę. Choćby były przy niej pierwsze i na innego padlinożercę miały czekać kilka dni (w praktyce - nie dłużej niż 2, bo wtedy już owady przejmują trupa na dobre - i do mięsa nie będzie szans się dokopać przez warstwę larw). Przyczyna jest bardzo prosta - dopóki zwłoki nie zostaną jakkolwiek napoczete, sępy są w stanie jedynie dobrać się do gałek ocznych - nie mają na tyle ostrego dzioba i siły, by uszkodzić odpowiednio skórę. Wystarczy za to stosunkowo niewielki otór w skórze by byly w stanie całkiem ładnie trupa oczyscic
r061071 napisał/a:
nasza polska i nasze elity
pozwoliłem sobie umieścić twój komentarz na fejsie. dzięki.
Przenośnia sytuacji w Polsce. Najpierw PO. Skubia, długo i delikatnie same soczyste najlepsze kaski. Jak mają dość to wpada wygodnialy PiS . Wpierdalaja wszystko jak leci łykając bez gryzienia żeby odrobić postne czasy
-Ernest Hemingway
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów