📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
Sadole w oczekiwaniu na danie piwka, aż jakiś Sadol wytknie gafę innego Sadola w komentarzu
Takie jest prawo natury! Jedni umieraja zby inni mieli co jesc! Ale rzucili sie zacnie!
Ale jakie wychowane grzecznie czekają w kolejce i nawet dystans trzymają
Jak parcho bolszewiki na Polskę prawie. No może nie aż tak.
Niby z Afryki, ale jednak pożyteczne.
a ja na ten przyklad prosze panstwa... nie widzialem takiego czegos milion razy hieny, gepardy i lwy bla bla bla...
Co to kurwa jest ? Mój syn dzisiaj skończył 7 lat, mówię chodź, tatuś Ci pokaże sadola i sie pośmiejemy, a tu taka kompromitacja... Jak ja wyglądam teraz w oczach dziecka?
Ten w pierwszym planie podobny do Kaczora ci w drugim wypisz wymaluj opozycja a to truchło trochę takie jak Polska. Smutne
Gdy już Jarosław K. zejdzie z tego świata, to tak będzie wyglądał wyścig do jego szafy z hakami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów