📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Idąc w stronę Zdieszowic zatrzymał się samochów i się mine zapytał...
To samochód szedł i się pytał???
To samochód szedł i się pytał???
Jan Paweł II?
Idź z tym tanim gównem w pizdu.
To mi się przypomina gdzieś usłyszana historia jak dwie dziewczyny (najprawdopodobniej blondynki) jechały leśną drogą i coś im się z samochodem stało. Podjechał kolega jednej z nich i próbował naprawić usterkę. Niestety auto nie odpaliło więc podczepił je na linkę. Zaczynając holować auto od razu zauważył jak zjeżdża ono do rowu. Natychmiast się zatrzymał, wysiadł i zauważył, że obie usiadły na tylnym siedzeniu
Nie wiem czemu ale jakoś mi się skojarzyło.
Nie wiem czemu ale jakoś mi się skojarzyło.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów