18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Sex
Pener • 2012-09-07, 17:54
różne pary, różne zachowania
Zgłoś
pawel997402 2012-09-07, 18:03
hahahahaha typ w 3:23 mnie rozjebał
Zgłoś
orzeszwmorde 2012-09-07, 19:00 42
Cytat:

typ w 3:23 mnie rozj***ł

Nie masz rąk?
Obejrzyj do końca.

Zgłoś
wsamookno 2012-09-07, 19:04 15
i tak najlepszy jest po pijaku: zawsze ja przekonasz, zawsze masz checi, nigdy nie dojdziesz gdy trzeba i jeszcze zasniesz jak kloda zanim ona otworzy jadaczke zeby pogadac o tym jak to bedziecie razem w zyciu szczesliwi
Zgłoś
Mar0 2012-09-07, 19:19
Kolejna reklama z dupy Apple?
Zgłoś
a................0 2012-09-07, 19:49
wsamookno napisał/a:

i tak najlepszy jest po pijaku: zawsze ja przekonasz, zawsze masz checi, nigdy nie dojdziesz gdy trzeba i jeszcze zasniesz jak kloda zanim ona otworzy jadaczke zeby pogadac o tym jak to bedziecie razem w zyciu szczesliwi

Co ty pierdolisz? Co to znaczy "nie dojdziesz gdy trzeba"? Dlaczego po chujowym seksie kobieta ma ci coś mówić o byciu szczęśliwym? No i najdziwniejsze: jaki masz problem z zaśnięciem po seksie na trzeźwo?
Zgłoś
tofur 2012-09-07, 20:05 2
@up

nie wiem jak ty, ale ja zwykle po przypadkowym, najebanym seksie musiałem sobie dowalić w kiblu...

Zgłoś
Demolka90 2012-09-07, 20:06
orzeszwmorde napisał/a:

Nie masz rąk?
Obejrzyj do końca.

co to za film?

buli
Zgłoś
inf3kkted 2012-09-07, 20:08
@up Dyktator

Htysz!
Zgłoś
GranatPL 2012-09-07, 20:24
Ten czarnuch zaraz na początku musiał jej coś dosypać, skoro kazał jej wypić do końca ;]
Zgłoś
DR_DRE 2012-09-07, 20:37 3
Im bardziej się ludzie wypowiadają o seksie, tym bardziej mam wrażenie że gówno o nim wiedzą, a ten filmik to kpina, jeśli to parodia to ok
Zgłoś
WielkiSzuM 2012-09-07, 20:57
Murzyn jak zawsze robi za sługusa ;D

*
Wchodzę na scenę, ring.
Rozdaję karty jak Don King

*
Zgłoś
Qudi79 2012-09-07, 21:28
jak to mawiał święty Łukasz,
ręką konia nie oszukasz!

A kto tego nie robi - jest albo emo albo inna pizda!

"Wszechświat i ludzka głupota są nieskończone. Co do pierwszego - nie mam pewności." Albert Einstein
Zgłoś
slonzok 2012-09-07, 21:34 1
za biala i czarnucha nie ma piwa
Zgłoś
danny8_1991 2012-09-07, 21:37 1
kurwa... miałem nadzieje że ta blondynka nie żyje.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów