📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
I tak lekko wyjebala
Mechanik + opona + wrzuta na sadolu. Niby zawsze kończy się tak samo, ale za każdym razem przyjemnie się to ogląda.
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Mechanik + opona + wrzuta na sadolu. Niby zawsze kończy się tak samo, ale za każdym razem przyjemnie się to ogląda.
Musze jutro jechać do mechanika opon, na wyminę
Geraldinio napisał/a:
Gość nie ściągnął felgi z "zębów" i efekty widoczne
McSadol napisał/a:
a wy wymieniliście już opony na letnie ?? ........
Jeszcze nie... zresztą za 5 godziny jadę (trza iść spać) na szczupaka na nadbużańskie starorzecza... a wiadomo że zimowa opona lepiej gryzie glebę.
Ot co !
Życie skonstatowało, że stary jest znudzony życiem, więc mu zaserwowało atrakcje emocjonalne. Następnym razem nie będzie już ziewał przy pompowaniu opon. Raczej spierdoli z garażu zawczasu. Jak mawiają : człowiek uczy się całe życie, a i tak głupi umiera.
Ludzie na starość idą dwiema różnymi drogami.
Albo stają się wyluzowani, lekko dziecinni i cieszą się życiem, stając się fajnymi kumplami...
Albo zostają frustratami czującymi nadchodzący koniec, starającymi się swoją złość wylać na innych, zabrać ich ze sobą,na zasadzie, po mnie choćby potop...
Tych pierwszych należy szanować, a te drugie kurwy tępić.
Albo stają się wyluzowani, lekko dziecinni i cieszą się życiem, stając się fajnymi kumplami...
Albo zostają frustratami czującymi nadchodzący koniec, starającymi się swoją złość wylać na innych, zabrać ich ze sobą,na zasadzie, po mnie choćby potop...
Tych pierwszych należy szanować, a te drugie kurwy tępić.
komórka spowodowała eksplozje
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
darek1234 napisał/a:
Gość nie ściągnął felgi z "zębów" i efekty widoczne
Jakich zębów 🙈To nie wizyta u stomatologa 🤣
Nie wiem gdzie to jest, ale po sprzęcie z przed ponad dekady mogę się domyślać 😏A jeśli chodzi co tu się stało to ewidentnie przedobrzył z powietrzem...Prawdopodobnie wykręcił "zaworek" z wentyla żeby szybciej napompować(niektórzy żeby nie trzymać za spust montują blokady) oponę i żeby się lepiej ułożyła na feldze a kiedy chciał już go wkręcać nachylił się i pewnie pomyślał jeszcze trochę 😁A dalej już wiecie co się stało 😉
Sadistic uczy i bawi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów