18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
JanJankowski 2022-05-11, 17:50
Górą przeleciał na szczęście
Zgłoś
nebelwerfer 2022-05-11, 18:08
JanJankowski napisał/a:

Górą przeleciał na szczęście

dokładnie, barkiem tylko zajebał.... nic mu nie będzie.
Zgłoś
Halman 2022-05-11, 18:23 1
nebelwerfer napisał/a:

nic mu nie będzie.

a to szkoda...
Zgłoś
baronturbina 2022-05-11, 19:30
Teraz potrzebny ekspert! Jak shimmę złapał skoro nie postawił na koło i nie wylądował przednim krzywo?
Zgłoś
T................k 2022-05-11, 20:34 8
Up@Luzy w zawieszeniu (zarówno przednim jak i tylnym) czy zużyte, lub zbyt mocno skręcone, łożyska główki ramy mogą przyczynić się do powstania shimmy , a co do jazdy na kole wpada się w nią też wtedy gdy jedziesz na tyle długo że przednia felga poprostu przestaje się obracać i znów gwałtownie złapie się przyczepność ,tak nie jestem ekspertem ale się wypowiem
Zgłoś
Heliar 2022-05-11, 21:12 1
Ja pierdziele ale teorie, a on zwyczajnie na gównie się poślizgnął
Zgłoś
Danielitto 2022-05-11, 22:00
Tak średnio bym powiedział
Zgłoś
baronturbina 2022-05-11, 22:50 1
Tuston_bobczak napisał/a:

Up@Luzy w zawieszeniu (zarówno przednim jak i tylnym) czy zużyte, lub zbyt mocno skręcone, łożyska główki ramy mogą przyczynić się do powstania shimmy , a co do jazdy na kole wpada się w nią też wtedy gdy jedziesz na tyle długo że przednia felga poprostu przestaje się obracać i znów gwałtownie złapie się przyczepność ,tak nie jestem ekspertem ale się wypowiem

Nie No. Jest Ok. Wyjaśniłeś.
Zgłoś
dance4life 2022-05-12, 13:44 1
Tuston_bobczak napisał/a:

Zgłoś
chico35 2022-05-12, 21:05 1
@Halman

chętnie bym ci wyjebał w łeb
Zgłoś
M1Cro 2022-05-15, 9:26
Czekam na nagranie jak wypadasz z auta starego i "ta" barierka cię rozcina. Wydrukował bym sobie i nosił w portfelu i gdy bym mi było źle to bym patrzył na twoje rozciągnięte zwłoki i byś mi poprawił humor.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów