Mężczyzna uzbrojony w strzelbę został zastrzelony przez funkcjonariusza Departamentu Policji w Baltimore kilka sekund po tym, jak policja dowiedziała się, że obrabował 7-Eleven.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Już był w kurniku, już witał się z gąską, a tu glina przestrzelił go niewąsko.
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Przejebane mieć alergie na kule
W Ameryce jak jest zgłoszenie "shots fired" to nie pytają ile patroli wysłać tylko ile worków I prawidłowo, trzeba dbać o to żeby więzienia się nie przepełniły - najpierw strzelać, potem pytać
normalnie czułem się jakbym to ja zastrzelił czarnucha
Trzeba przyznać, że policja w USA działa bardzo szybko.
No i czy to nie uczy? Teraz całe osiedle szczeka, że ich "dog" zginął. Właśnie tak trzeba uczyć tych co nie przestrzegają praw i słów.
murzyn murzyna okradł grożąc mu śmiercią, ale przyjechał biały, zabił przestępcę i oddał pieniądze niewinnemu murzynowi, przywracając porządek i zwalczając poczucie bezprawia na dzielnicy.
ale to wszystko wina białych!
tylko on napierdalał do niego gdy ten przebiegał przy witrynie sklepu... chuj z tymi co są w środku...
normalnie czułem się jakbym to ja zastrzelił czarnucha
Chcesz więcej takich akcji to zajrzyj na yt PoliceActivity. youtube.com/channel/UCXMYxKMh3prxnM_4kYZuB3g
Ja obserwuję od dawna i mają sporo ciekawych akcji.
AlaksanderLukaszenka napisał/a:
Trzeba przyznać, że policja w USA działa bardzo szybko.
Jakbyś mógł postrzelać do murzyna jak w call of duty to też byś deptał w geja gazu, żeby być pierwszym na miejscu.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów