Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 16:13
Siad na dupsko
Baronessa • 2025-04-04, 22:13
Tym razem witka pękła...

00:00
00:10
Download

Zawsze śmieszyło mnie to nazewnictwo. Martwy ciąg to DEAD LIFT, ale przysiad to tylko SQUAT. To się powinno nazywać DEATH SQUAT... Więcej ludzi zakończyło przy tym żywot, jak przy martwym ciągu...
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
żmij 2025-04-04, 22:38 1
Baronessa napisał/a:

Martwy ciąg

Kojarzy mi się to mocno z Człowiekiem Sk🤬ielem
Zgłoś
Bulbulator 2025-04-04, 22:51 2
Można go zatrudnić w charakterze wózka widlaka i niech ćwiczy z jakimś pożytkiem.
Zgłoś
psyhepl 2025-04-04, 23:27 3
żmij napisał/a:

Kojarzy mi się to mocno z Człowiekiem Sk🤬ielem

A mi z jakimś przygłupem z polskich freakfightów
Zgłoś
OdrobinaSadyzmyNaCodzień 2025-04-05, 1:38 4
To jakieś zawody dla członków zespołu Downa?
Ile on miał na sztandze, 100kg?
Zgłoś
Duczki1234 2025-04-05, 7:28 9
OdrobinaSadyzmyNaCodzień napisał/a:

To jakieś zawody dla członków zespołu Downa?
Ile on miał na sztandze, 100kg?

Już jako sadolowy znawca odpowiadam na twoje nurtujące pytanie
Obciążenia olimpijskie i ich kolory 10 kg – talerz zielony, 15 kg – talerz żółty, 20 kg – talerz niebieski, 25 kg – talerz czerwony, 50 kg – talerz zielony.
Obciążenie na stronę ( 4x25 kg ,1x10kg ) w sumie ok 240 z gryfem
Zgłoś
shoggoth 2025-04-05, 8:30
Jest rudy, to i tak nikomu go nie szkoda.
Zgłoś
Jasiek93 2025-04-05, 8:30 2
Czytałem lub oglądałem daaawno temu w programie "śmierć na tysiąc sposobów", że gościowi od takiego wysiłku przy sztandne wyjechały jelita dupą ale czy to może być prawda?
Zgłoś
edek_kotek 2025-04-05, 8:34 3
Jasiek93 napisał/a:

Czytałem lub oglądałem daaawno temu w programie "śmierć na tysiąc sposobów", że gościowi od takiego wysiłku przy sztandne wyjechały jelita dupą ale czy to może być prawda?

Oczywiście jest to prawda. U nas na siłowni to bardzo częste zjawisko.
Zgłoś
OdrobinaSadyzmyNaCodzień 2025-04-05, 11:12
Duczki1234 napisał/a:

Obciążenia olimpijskie i ich kolory 10 kg – talerz zielony, 15 kg – talerz żółty, 20 kg – talerz niebieski, 25 kg – talerz czerwony, 50 kg – talerz zielony.
Obciążenie na stronę ( 4x25 kg ,1x10kg ) w sumie ok 240 z gryfem

O dzięki o Znawco!
To powiedz mi jeszcze dlaczego te talerze są tak cienkie jak naleśniki?
Na optyk widać, że dwa talerze z filmu mają grubość jednego "olimpijskiego" talerza
Zgłoś
Plodus 2025-04-05, 12:03
Cytat:

Zawsze śmieszyło mnie to nazewnictwo. Martwy ciąg to DEAD LIFT, ale przysiad to tylko SQUAT. To się powinno nazywać DEATH SQUAT... Więcej ludzi zakończyło przy tym żywot, jak przy martwym ciągu...

Jeżeli to bait to I am the idiot ale nazwa nie ma nic wspólnego ze śmiertelnością, ale z tym, że w odróżnieniu od dwóch innych klasycznych bojów, czyli przysiadu i wyciskania, ciężar dźwiga się z ziemi, z punktu zero, niepodniesionego, czyli jest to tzw. martwy ciężar / dead weight.
Zgłoś
AlCapone 2025-04-05, 12:08 2
A ten w okularach, to nie pomylil przypadkiem silowni z biblioteka?

[ Dodano: 2025-04-05, 12:12 ]
OdrobinaSadyzmyNaCodzień napisał/a:

O dzięki o Znawco!
To powiedz mi jeszcze dlaczego te talerze są tak cienkie jak naleśniki?
Na optyk widać, że dwa talerze z filmu mają grubość jednego "olimpijskiego" talerza

To nie sa olimpijskie talerze. C🤬j wie ile tam jest.

[ Dodano: 2025-04-05, 12:18 ]
Ale przyjmujac kolorystyke olimpijska to faktycznie moze tam byc 240kg
Zgłoś
majeńka 2025-04-05, 13:09
Duczki1234 napisał/a:

To jak wtedy odróżnić 10tkę od 50tki?

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
radek225 2025-04-05, 14:40
Sport to zdrowie .
Zgłoś
AnonnnXX55598 2025-04-05, 15:02
zajebista asekuracja, nie ma co XD
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem