Zawsze śmieszyło mnie to nazewnictwo. Martwy ciąg to DEAD LIFT, ale przysiad to tylko SQUAT. To się powinno nazywać DEATH SQUAT... Więcej ludzi zakończyło przy tym żywot, jak przy martwym ciągu...
Martwy ciąg
Kojarzy mi się to mocno z Człowiekiem Sk🤬ielem
To jakieś zawody dla członków zespołu Downa?
Ile on miał na sztandze, 100kg?
Czytałem lub oglądałem daaawno temu w programie "śmierć na tysiąc sposobów", że gościowi od takiego wysiłku przy sztandne wyjechały jelita dupą ale czy to może być prawda?
Już jako sadolowy znawca odpowiadam na twoje nurtujące pytanie
Obciążenia olimpijskie i ich kolory 10 kg – talerz zielony, 15 kg – talerz żółty, 20 kg – talerz niebieski, 25 kg – talerz czerwony, 50 kg – talerz zielony.
Obciążenie na stronę ( 4x25 kg ,1x10kg ) w sumie ok 240 z gryfem
Zawsze śmieszyło mnie to nazewnictwo. Martwy ciąg to DEAD LIFT, ale przysiad to tylko SQUAT. To się powinno nazywać DEATH SQUAT... Więcej ludzi zakończyło przy tym żywot, jak przy martwym ciągu...
O dzięki o Znawco!
To powiedz mi jeszcze dlaczego te talerze są tak cienkie jak naleśniki?
Na optyk widać, że dwa talerze z filmu mają grubość jednego "olimpijskiego" talerza
To jak wtedy odróżnić 10tkę od 50tki?Już jako sadolowy znawca odpowiadam na twoje nurtujące pytanie
Obciążenia olimpijskie i ich kolory 10 kg – talerz zielony, 15 kg – talerz żółty, 20 kg – talerz niebieski, 25 kg – talerz czerwony, 50 kg – talerz zielony.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.