📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dobrze zrobił, powinien jeszcze tego peta wjebac jej do dupy i naszczać do ryja ale chyba obawiał się że jej się spodoba a wtedy ciężko będzie ją odpędzić
[ Dodano: 2024-06-17, 19:03 ]
Ogólnie to mógłbym ją zatrudnić jako mobilny pisuar publiczny ale muszę ogarnąć jak prowadzić własną działalność gospodarczą
[ Dodano: 2024-06-17, 19:03 ]
Ogólnie to mógłbym ją zatrudnić jako mobilny pisuar publiczny ale muszę ogarnąć jak prowadzić własną działalność gospodarczą
20 lat temu byłem w UK na tydzień turystycznie i brzydszych bab niż tak to nigdy na żywo nie spotkałem.
Jeszcze jak się schlają to w ogóle.
Były tak brzydkie, że patrząc na nie pytałeś czy dodają gratis bułkę do tego pasztetu.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Były tak brzydkie, że patrząc na nie pytałeś czy dodają gratis bułkę do tego pasztetu.
mieszkałem tam 10 lat Potwierdzam
Velture napisał/a:
20 lat temu byłem w UK na tydzień turystycznie i brzydszych bab niż tak to nigdy na żywo nie spotkałem.
A to wszystko jeszcze zanim pokazały swój brytyjski uśmiech :lol"
Ja pierdolę dobrze jej dupsko wkleił
Zajebista jest tylko żaden sadol się nie przyzna że wali do niej niemca w hełm
koniskooooo napisał/a:
Zajebista jest tylko żaden sadol się nie przyzna że wali do niej niemca w hełm
Mam nadzieję, że to żart
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów