Niedługo po wypadku, kumpel sprzedał to auto gościowi który miał ambicję go naprawić i zapłacił mu za ten samochód prawie 2000 B) Nieznane są mi jednak dalsze losy gabloty
Więcej zdjęć:
Zrozumcie debile, że nikt tego nie będzie klepał! Niedaleko mnie jest gość który robi dla handlarza uszkodzone auta i widzę co mu przywożą i nigdy czegoś jednocześnie tak starego i rozbitego nie robił bo się nie opłaca
Szkoda, że pasy zapięte - byłby mega materiał na harda
Pozdro!
, wrzuć w komentarzu prześwietlenia kręgosłupa (znam się na tym i chętnie zerknę ).
@lubieszpinak rozumiem, ze już z nim nie jesteś?
Ze złamanego kręgosłupa i to w 2 miejscach można wyzdrowieć?
Jak czujesz się po tym roku jeśli chodzi o kręgosłup bo ja miałem wypadek 8 miesięcy temu i złamałem kręgosłup na odcinku ledzwiowym poszły dwa kregi po operacji mam dwa prety i 4 śruby w kręgosłupie
Kupili go na dupe, czyli wystarczy znaleźć taką bmw z rozwalonym tyłem ale dobrym przodem i przespawać dupę.Porobić mastyki i nie poznasz się.
A jak z Twoimi nogami, masz jakieś płytki i śruby w nogach?
szkoda, że jechałaś sama, z pasażerem ten materiał miałby zadatki na harda
No w tym przypadku kierowcy się zasnęło . Jakby to było seicento to raczej z operatora kierownicy trociny by zostały .
Prośba do autora o info, byłaś pasażerem? Na którym fotelu siedziałaś? Co z kierowcą? Czy jak auto zjechało do rowu, to zaczęłaś krzyczeć, próbowałaś jakoś zareagować? Kierowca się ocknął zanim przywalił w przepust?
Zdrowia życzę
Mam nadzieję że to będziesz czytał.chuj ci w ryj pierdolona łajzo szkoda że żyjesz .....i jeszcze patrz kurwisko cieszy.......że więcej szczęścia niż rozumu. Modlę się żeby z ciebie nic nie zostało następnym razem. Śmieciu
Leci piwerko za materiał własny.
Masz po tym wypadku jakiś psychiczny uraz? Dziwne sny, lęki, uprzedzenia do jazdy za pasażera?
Co do godziny to była 3:33.
Ciekawa historia którą się będzie wnukom opowiadało. Życze dużo zdrowia i oby wypadek nie miał dalszych kosnekwencji w przyszłości. Pozdrowienia!
A kumpel jakiś baran skoro dziewczyna mu dyktuje z kim ma mieć kontakt.
Wracam w sobotę do domu, tam mam zdjęcia To wstawię gdzieś w komentarzu