18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Się wyklepie
lubieszpinak • 2020-06-02, 16:42
Godzina 3:30, kierowca zasypia za kółkiem jadąc z prędkością 130-140km/h. Zjeżdża do głębokiej fosy po prawej stronie drogi, przejeżdża w fosie 100 metrów po czym uderza w betonowy przepust mostka. Siła uderzenia wyrzuca samochód na drogę. Ratownik medyczny przyjechał po mnie z czarny workiem Bilans strat: złamany w dwóch miejscach kręgosłup, mało brakowało a przerwałoby rdzeń kręgowy, złamane obydwie nogi, złamany mostek, stłuczona miednica i organy wewnętrzne. Najlepsze - zapięłam pasy kilka minut przed wypadkiem.

Niedługo po wypadku, kumpel sprzedał to auto gościowi który miał ambicję go naprawić i zapłacił mu za ten samochód prawie 2000 B) Nieznane są mi jednak dalsze losy gabloty

Więcej zdjęć:

ukryta treść

Zgłoś
Lolekmko11 2020-06-02, 16:57 5
Miednica stłuczona nie złamana to walić idzie
Zgłoś
lubieszpinak 2020-06-02, 17:00 37
Lolekmko11 napisał/a:

Miednica stłuczona nie złamana to walić idzie

nie chodziłam przez jakiś miesiąc, ale wypadek był rok temu więc obecnie nic nie przeszkadza
Zgłoś
Lolekmko11 2020-06-02, 17:01 1
lubieszpinak napisał/a:

nie chodziłam przez jakiś miesiąc, ale wypadek był rok temu więc obecnie nic nie przeszkadza

Haha no i pikobelo

Zgłoś
bloodwar 2020-06-02, 17:29 13
Serio ktoś byłby gotów zapłacić 2k za taki szrot i jeszcze ma ambicje to naprawiać? I to potem przechodzi przegląd i i jeździ? Boże w jakm kraju ja żyje!

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
dennissliwa 2020-06-02, 17:38 7
bloodwar napisał/a:

Serio ktoś byłby gotów zapłacić 2k za taki szrot i jeszcze ma ambicje to naprawiać? I to potem przechodzi przegląd i i jeździ? Boże w jakm kraju ja żyje!

W Polsce wszystko wyklepią
Zgłoś
impressa88 2020-06-02, 17:47 6
Myślę że chodziło że 2000tys zł jako dawca na części.niky nie będzie tego klepał bo nie wyklepie. Nawet próbując podda się
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-06-02, 17:49 1
impressa88 napisał/a:

Myślę że chodziło że 2000tys zł jako dawca na części....

Dwa koła za tylne lampy i klapę??
Zgłoś
~Beny 2020-06-02, 17:51 2
dennissliwa napisał/a:

W Polsce wszystko wyklepią

I dlatego spora ilość osób jeździ trumnami, nie mając o tym pojęcia. Ale ważne, że Janusz zadowolony, bo udało mu się sprzedać szrota

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
p................k 2020-06-02, 18:05 10
~Beny napisał/a:

I dlatego spora ilość osób jeździ trumnami, nie mając o tym pojęcia. Ale ważne, że Janusz zadowolony, bo udało mu się sprzedać szrota

Panowie, spokojnie. Jeżeli ktoś kupuje w tak sposób strzelone e46 to tylko i wyłącznie dla tylnego wózka i dyferencjału, ewentualnie oryginalnych półosi bo zamienniki nawet bardzo dobrej firmy potrafią strzelić na przegubach. Nikt raczej tego do jazdy nie będzie klepał bo taki samochód kupuje się cały na aukcji ubezpieczalni z DE/FR za 500-600 eur.
Zgłoś
SirMajkel 2020-06-02, 18:16 3
jakiś sebiź kupi z pocałowaniem ręki i będzie kręcił bączki pod Tesco.

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
Budrys2000 2020-06-02, 18:17
Glupich nie sieją.
Zgłoś
Kiblodrzemek88 2020-06-02, 18:26 2
BMW - Będziesz Miała Wypadek
Zgłoś
bloodwar 2020-06-02, 18:34 12
Kiblodrzemek88 napisał/a:

BMW - Będziesz Miała Wypadek

BMW - Biodro Może Wypaść

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
Payan 2020-06-02, 18:38 1
Kupił za 2tyś bo ulepi gruza z dwóch samochodów, będzie jeden. Później aukcja, że bezwypadkowy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów