Szoqn napisał/a:
Odpierdolcie się od Warszawy jebane pastuchy z piździchowa. Nie podoba się - wypierdalać z mojej stolicy. Kurwy opasłe w korkach na rejestracjach z dolnych kurew napychają sobie kabzę w stolicy, chodzą po mieście i się "lanusjom, kupujom ubrania w dolcze kabana i w marku spensceże", chodzą po nowym świecie "pijom" kawe i "udajom" światowych, a potem WIOOOO z powrotem do piździchowa i w nocy, gdy świnie śpią - piszą jaka Warszawa jest wiejska. Kolejna grupa - pizdy z wrocławia, krakowa, poznania, gdańska, co raz w Warszawie byli i miasta nie znają. Wysieli w centrum, byli w centrum i już kurwa znają Warszawę, cwaniaki za 5 złotych. Odpierdolcie się od Warszawy. Wiecie czemu najwięcej meczy na Euro było w Warszawie, bo pomimo wszystkich tych niedogodności, korków i jak mówicie "buractwa" zachowujemy najwyższy poziom w Polsce i jakoś w zapleśniałej dziurze Krakowa nikomu nie chciało się organizować czegokolwiek w tej najważniejszej [co by nie było] imprezie w Polsce. I chuj kogo obchodzi profesor Strzałkowski, Grabowski, Wilkowski i Chujowski na swoim wykładzie w uniwerku [tak - krakowskim], który porównał dane z 50' i 60', a potem jeszcze zajrzał do nowoczesnych trendów rozbudowy miejskiej z 84 roku. Kurwa ludzie, naprawdę, całe życie mieszkam w Warszawie, moja rodzina mieszka też tutaj od zawsze, moi dzadkowie, wujowie etc. walczyli i ginęli w powstaniach, to tutaj wiązały się losy państwa po zaborach, więc chociażby z tego powodu - trochę szacunku do tego miasta.
I żeby nie było - tak naprawdę nie mam nic do innych miast, każde ma swój urok, ale nóż się w kieszeni otwiera jak czyta się ten zmasowany zjazd na Warszawę. Do cholery, gdyby stolicą było wasze miasto, od teraz i wszystkie firmy przeniosły swoje siedziby do was i wiejska ludność ciągnęła do was jak teraz do Warszawy - to wy bylibyście wiochą i na was byłby zjazd. A my w Warszawie żylibyśmy sobie w błogim spokoju. Myślicie, że tego nie chcemy? Mamy dosyć waszych górników, stoczniowców, waszych polityków, pielęgniarek, lekarzy, nauczycieli.
bo wy juz cwaniackie kurwy macie to we krwi