📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
opłacało się tą maszynę zatrzymywać dla odzyskania dwóch podudzi i pary butów? Jak miałbym za to odpowiadać to zmieliłbym do końca, przepłukał i twierdził, że Ahmeda dziś w pracy nie było
nowynick napisał/a:
opłacało się tą maszynę zatrzymywać dla odzyskania dwóch podudzi i pary butów? Jak miałbym za to odpowiadać to zmieliłbym do końca, przepłukał i twierdził, że Ahmeda dziś w pracy nie było
Zapomniałeś o parze całkiem fajnych laczków
Jeśli narzekacie na swoją robotę, to pomyślcie o kolesiu, który będzie tę maszynę teraz czyścił.
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Trzeba mieć sporo umiejętności żeby się wkręcić w tak wolny pas transmisyjny. Weź to teraz wyczyść
Może położył się na chwilę i zasnął?
Też mi to przeszło przez myśl. Ewentualnie samobój. Poza tym tam są 2 różne akcje więc to może też być nowy trend na Tiktoku w gównostanie
Tak mi się przypomniała scena z Wilkiem od 50 minuty Gimby nie znają
A kamerzyście debilowi kalosz na głupi łeb, bo z niego niezły gamoń i cep.
tylko gamonie nagrywają filmy w pionie!
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
A kamerzyście debilowi kalosz na głupi łeb, bo z niego niezły gamoń i cep.
tylko gamonie nagrywają filmy w pionie!
Nie trzeba więcej gówna dodawać.
Nie trzeba więcej gówna dodawać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów